Päivitetty 07.06.2017

Kodin saanut koira: NICO M


Syntymäaika: 2013
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Happy Dogs Moreni)
kastroitu

29.4.2017

Nico päätyi pentuna Bukarestin kaduilta turvaan Happy Dogs Morenin tarhalle. Vuosi oli 2013. Mustan koiran mahdollisuudet ovat usein pienemmät kuin muun väristen ja niinpä Nico kasvoi ja vuodet vierivät, sille ei osunut yhden yhtä kotitarjousta.

Kunnes maaliskuussa 2017 vierailimme Happy Dogs Morenin tarhalta ja tapasimme iloisen, ystävällisen koirapojan yksinkertaisessa häkissään ja ohimennen postasimme siitä pienen videon pätkän yhdistyksen someen. Kappas, oikea ihminen sattui huomaamaan videon ja yhteydenotto johti siihen, että Nicoa odottaa nyt ensimmäistä kertaa elämässään ihan oma koti.

Nico on varattu Suomeen!

Nicon tarinaa voi lukea myös täältä.

 

7.6.2017

Nico saapui omaan kotiin 4.6.2017.

________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Nico saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Nico on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Yhteyshenkilö: Salla Honkapää

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.