Päivitetty 16.08.2014

Kodin saanut kissa: VELI


poikaprof

VELI

* n. 3,5 kk

* uros

* Tallinna, Viro.

Viisi pientä pehmeää pikkukisua on vailla rakastavaa perhettä. Pikkuiset kehräävät ja rakastavat paijauksia, ovat luonteeltaan kilttejä ja viihtyvät sylissä sekä tulevat itsekin syliin hakemaan rapsutuksia. Hyvin ihmisrakkaita, kotikissan hyvin hoitamia pentuja.

Pennut ovat tottuneet syömään hyvin pennuille tarkoitettua eläinkaupan ruokaa ja ovat myös jo sisäsiistejä. Ne tykkäävät tehdä kaiken yhdessä, leikkiä ja syödä, köllötellä auringonläikissä, katsella ikkunoista ulos, juoksennella ja painia, olla silitettävänä ja tietysti nukkua yhtenä suloisena kasana.

Ovat parhaimpia kavereita keskenään ja olisikin mukavaa, jos kaksi pennuista pääsisi aina yhteiseen kotiin – tuttu sisarus mukana, näin pikkuiset saavat jatkossakin leikkiä ja kasvaa yhdessä isoiksi ja iloa on kaksin verroin, sekä kissoille että niiden omistajille. Kotiin, jossa on paljon hellyyttä annettavana. Pennut ovat hyvin luottavaisia, eivät pelkää mitään ja sopisivat myös lapsiperheeseen, jossa lapset ovat jo vähän isompia eivätkä retuuta pikkuisia.

Kaksi pennuista, tyttö ja poika ovat raidallisia, ja loput kolme tyttöä ovat väriltään hieman erikoisempia savunvärisiä mustia. Veli-pojalla on nimestään huolimatta eri emo kuin tytöillä ja sen emolla on puolipitkä mustavalkoinen turkki. Tyttöjen emolla on taas pidempikarvainen raidallinen turkki, kuin norjalaisella metsäkissalla. Emot ovat keskenään äiti ja tytär, joten pennut ovat sukua keskenään. Veli-poika on nuoren emonsa ensimmäinen pentu, sen erikoisuutena ovat eriväriset silmät, toinen sininen ja toinen vihreä.

Pennut ovat syntyneet huhtikuussa ja ovat rokotuksien puolesta valmiita tulemaan Suomeen omaan kotiinsa elokuussa. Miettiessäsi kodin tarjoamista kissanpennulle, huomioithan että se voi olla osa elämääsi jopa seuraavat 15-20 vuotta. Kotiaetsivä kissa luovutetaan uuteen kotiin asianmukaisesti loishäädettynä, eläinlääkärin tarkastamana ja rokotettuna. Se on tunnistemerkitty mikrosirulla, joka on yhdistyksen toimesta rekisteröity turvasiru.fi-palveluun. Aikuinen kotiaetsivä kissa on myös steriloitu tai kastroitu. Huomioithan, että edellytämme pennun steriloinnin tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä, yhdistys kuitenkin osallistuu kuluihin kuittia vastaan 25 % osuudella. 

Yhteydenotot Marille

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.