Kodin saanut koira: WOLF GIRL

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

WolfGirlPääkuva_neliö
WOLF GIRL

* noin 2-3 vuotta

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

16.03.2015
Monelle tutuksi tulleiden  Alinan ja Anda Murgun yhdistys nimeltään Asociatia Suflete Dragi huolehtii Jilavan tarhasta, jossa Wolf Girl asuu.

Wolf Girl pelastettiin kunnalliselta tarhalta noin vuosi sitten, jolloin hänellä todettiin penikkatauti. Tyttö hoidettiin kuntoon Onevetin klinikalla, eikä taudista ole jäänyt minkäänlaisia näkyviä oireita.

Wolf Girl on pieni paketti suurella energialatauksella. Luonteeltaan Wolf Girl on reipas, leikkisä ja sosiaalinen toisten koirien kanssa. Joissakin tilanteissa Wolf Girl voi olla hieman dominoiva. Jos tulevassa kodissa on jo valmiiksi toinen koira, tulisi Wolf Girlin räiskyvä persoona ottaa huomioon.

Tarhalla neidin häkkikaverina on uros, jonka kanssa Wolf Girl painii melkeimpä koko ajan. Tulevaisuuden kodissa Wolf Girl tarvitsee paljon aktiviteettejä suuren energiamääränsä purkamiseen tai muuten energia voi kohdistua vääriin asioihin, esimerkiksi huonekaluihin. Wolf Girl suhtautuu uusiin ihmisiin aluksi alistuvasti ja kellahtaa selälleen ihmisen sylissä. Tyttö reipastuu ihmisten kanssa varmasti hyvinkin nopeasti, koska on niin utelias ja innokas uusista asioista. Wolf Girl ei haukkunut juuri lainkaan tarhalla, mutta täytyy muistaa, että koiran käytös voi muuttua kotiutumisen jälkeen.

Wolf Girlin säkäkorkeus on noin 40cm ja painoa tytöllä on noin 15 kg.

14.05.2015
Kulkurien aktiivit matkustivat Romaniaan toukokuussa ja vierailivat myös Jilavan tarhalla, jossa Wolf Girl asustaa. Wolf Girl suhtautuu ihmisiin, aiemman kuvauksen mukaisesti, eli alistuvasti. Syliin ottaessa tyttö heittäytyi selälleen, alistuen syliin ottoon. Wolf Girl jännitti tätä tilannetta jonkin verran ja hymyili jännittyneenä. Jännitys on kuitenkin vain lievää, koska tyttö ei tällaisissa tilanteissa esimerkiksi tärise tai reagoi muullakaan tavalla. Wolf Girl on erittäin sympaattinen tyttökoira, joka ajoittain voi hössöttää suuren energiamääränsä vuoksi. Wolf Girlin tavanneiden aktiivien mukaan Wolf Girl on erittäin hyväntahtoisen oloinen ja hauska tyttökoira.

17.05.2015
Lisätty Wolf Girlistä video, jossa tyttö painii häkkikavereidensa kanssa.

13.07.2015
Kulkureiden aktiivit matkasivat Jilavan tarhalle 7.7, jolloin saimme seuraavia terveisiä Wolf Girlistä:
Kun aktiivit menivät tytön häkkiin, Wolf Girl meni karkuun. Jos kuitenkaan mahdollisuutta karkuun lähtemiselle ei ole, tyttö käyttäytyy itselleen ominaiseen tapaan, eli alistuu selälleen rapsutettavaksi. Kun aikaa oli hieman kulunut, Wolf Girl uskaltautui jäämään paikoilleen häntä lähestyttäessä. Loppuvaiheessa vierailua Wolf Girl pyysi jopa lisää huomiota ja rapsutuksia. Kaikkien koirien kanssa tyttö tulee hyvin toimeen ja vierailun aikana Wolf Girl ei haukkunut. Wolf Girl käyttäytyi koko vierailun ajan rauhallisesti, mutta tähän voi osittain olla syynä todella kuuma päivä. Ihana Wolf Girl odottaa edelleen omaa rakastavaa kotiaan.

Lisätty myös uusia kuvia ja video iloisesta ja kauniista Wolf Girlistä.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Wolf Girl saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Wolf Girl on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

09.09.2015
Ihana Wolf Girl on varattu ikiomaan kotiin Ranskaan <3

Harkitut yhteydenotot Sariannalle

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: