Päivitetty 13.07.2015

Kodin saanut koira: BONJA


Kaunis Bonja 5/2015

Kaunis Bonja 5/2015

BONJA

* narttu

* n. 3-vuotias

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 


12.5.2015
Toukokuun Romanian reissulla aktiivimme tapasivat yhteistyökumppanimme Suflete Dragi yhdistyksen Jilavan tarhalla vaaleanruskean valkotassuisen nuoren nartun.

Tämä narttu on Bonja. Bonja on ollut Jilavan tarhalla noin 4-5 kuukautta. Kokoa Bonjalla on noin 13 kg ja 45 cm. Ruumiinrakenteeltaan Bonja on siro.

Bonjaa jännittää kovasti mutta haluaa kovasti luottaa ja tykätä ihmisestä. Bonja on todella kiltti koira. Vaikka Bonjan mielestä tilanne oli erittäin, erittäin jännittävä, Bonjaa sai koskettaa ja nostaa syliin. Bonja tulee toimeen muiden koirien kanssa mutta on aika ujo ja pehmeä luonteeltaan joten väistää sählääviä koiria häkissään. Kiltti, tasapainoinen koira menisi varmaan kaverina Bonjalle.

13.7.2015
Bonja pääsi muuttamaan omaan kotiin Ranskaan. Kaikkea hyvää tällä suloiselle, kauniille neidille.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen.

Kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan.

Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

saapuu Suomeen steriloituna/kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Mia Takolanderille

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.