Päivitetty 21.12.2015

Kodin saanut koira: YASMIN


Yasmin00YASMIN

* arvioitu syntymävuosi 2005-2008

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

06.12.2015
Yasmin on rauhallinen ja ystävällinen pieni koiramummo, jolla on joskus ollut omistaja. Ihanan Yasminen omistaja piti rouvaa kiinni ketjussa pihalla ja tämän vuoksi herttaisella Yasminella on ollut kaulapannan kiristämä iso haava kaulassa. Omistaja oli syystä tai toisesta, hylännyt Yasminen Rosiori De Veden kaupungin kunnalliselle tarhalle, josta tämä kaunotar on siirtynyt Bukarestiin Onevetin koirahoitolaan odottamaan omaa kotiaan.

Suloinen Yasmine on sekä ihmisiä että toisia koiria kohtaan lempeä ja ystävällinen. Tällä rakastettavalla rouvalla on arvion mukaan painoa noin 10 kg ja säkäkorkeutta noin 25-30 cm. Yasmine on ruumiinmalliltaan makkaramallinen pötkylä, eli mummelilla on pitkä vartalo varustettuna jokseenkin lyhyillä jaloilla.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan?

Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan, että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Yasmin saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Yasmin on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

21.12.2015
Ihana Yasmin on saanut oman kodin Saksasta.

Yasminen yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.