Päivitetty 19.12.2015

Kodin saanut koira: LAILA


Suloinen Laila 12/2015

Suloinen Laila 12/2015

LAILA

• Narttu

• Arvioitu syntymävuosi 2010-2011

• Steriloitu

• Romaniassa

 

 

 

 

14.12.2015
Romanialaisen eläinsuojelijan Mihaela Soaren avulla moni eläin saa toisen mahdollisuuden elämään. Mihaela on nainen joka tekee kovasti töitä edistääkseen eläinsuojelutilannetta Romaniassa. Mihaela asuu iäkkäämmän äitinsä kanssa pienellä pihalla varustetussa omakotitalossa, Târgovișten kaupungissa. Kulkurit ovat tehneet yhteistyötä Mihaelan kanssa vuoden 2013 syyskuusta lähtien. Mihaela ottaa luokseen hylättyjä koiria joita hän löytää kaduilta, tien pientareilta tai metsästä. Osa koirista päätyy Mihaelan luokse muiden henkilöiden vihjeiden perusteella. Kaikkia koiria Mihaela ei voi ottaa luokseen mutta hän pyrkii aina löytämään sopivan ratkaisun jokaiselle koiralle. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että mikäli koira ei mahdu Mihaelalle tai sovi Mihaelan luona asuvaan laumaan, koira sijoitetaan ns. fosteriin, eli hoitokotiin.

Laila on yksi koirista joka oli onnekas ja pääsi muuttamaan Mihaelan luokse odottamaan sitä oman kodin löytymistä.

Laila on arviolta noin 4-5-vuotias, steriloitu narttu. Korkeutta Lailalla on 30-35cm ja painoa tällä hetkellä noin 8kg, joista tyttö kaipaisikin hiukan apua tiputtaakseen muutaman kilon.

Muiden koirien ja kissojen kanssa Laila tulee hyvin toimeen ja ihmistä kohtaan Laila on kovin hellyydenkipeä ja ystävällinen. Laila osaa olla hienosti sisätiloissa ja tällä hetkellä Laila antaa itsestään kovin rauhallisen ja tasapainoisen kuvan. Lailan rokotusohjelma on saatu päätökseen ja tyttö olisikin valmis lentämään omaan kotiin, kunhan sopiva perhe ja lento löytyy.

19.12.2015
Nyt kävikin niin, että Laila löysi oman kotinsa Englannista. Ihanaa elämää, Laila <3
———————————————————————————————————————————-
Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Laila saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Laila on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Laila yhteyshenkilö: Mia Takolander

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.