Päivitetty 26.02.2019

Essi Tenho


Sähköposti: essi.tenho@kulkurit.fi

Olen Essi ja toimin Kulkureissa tapahtumakoordinaattorina ja hallituksen jäsenenä.

Asun Helsingissä ja olen ollut erityyppisessä yhdistystoiminnassa jo usean vuoden ajan. Vapaaehtoistoiminta ja koirat ovat lähellä sydäntäni, ja onkin mahtavaa, että Kulkureissa pystyn yhdistämään molemmat. Aloitin tapahtumakoordinaattorina heinäkuussa 2017 ja hallituksen jäsenenä toukokuussa 2018.

Meillä on ollut kotona koiria niin kauan kuin muistan, ja ne on aina olleet sekarotuisia. Ensimmäinen ihan oma koirani Ninja (mix, jossa ainakin bordercollieta ja labbista) tuli meille kahdeksanviikkoisena elokuussa 2014, ja hänen kaverinaan meillä on asustellut maaliskuusta 2017 lähtien Kulkureiden kautta tullut, jo hiukan kypsempään ikään ehtinyt romanialaisherra Baltazar.

Kävin ensimmäistä kertaa Romaniassa toukokuussa 2018, missä erot Suomen koiratilanteeseen tulivat konkreettisesti nenän eteen. Reissu oli rankka, mutta siitä sai myös todella paljon energiaa ja tahtoa vapaaehtoistyön tekemiseen. Kulkurien toiminnan kulmakivi, koirien steriloinnit Romaniassa, ovat ainoa tapa kestävästi pienentää kodittomien koirien populaatiota.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.