Päivitetty 22.11.2014

Kodin saanut koira: ZITZA


10751570_10204638749266099_1673424987_nZITZA

* arvioitu syntymäaika 7/2014

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

12.11.2014
Zitza sisaruksineen on löydetty noin 6viikkoa vanhoina syyskuun alussa eläinsuojelija Luiza Mandrun kotikylän laidalta hylättyinä. Luiza oli miehensä kanssa ajamassa ohi pysähdyspaikasta ja huomasi, että tavararöykkiön seassa liikkui jotain ja meni katsomaan tarkemmin. Paikalle päästyään tavaröykkiön joukosta ilmestyi esiin nämä pienokaiset hännät heiluen. Lapsoset kerättiin turvaan ja mukaan kotimatkalle Luizan luo.

Zitza ja sen sisarukset on elänyt löytymisestään lähtien Luizan luona hänen kotonaan turvassa. Pennut ovat näin ollen päässeet jo harjoittelemaan kotioloissa oloa ja tutustuneet kodin ääniin. Ja Luiza onkin valmistanut pentuja parhaansa mukaan uusia koteja ja suurta maailmaa varten.

Pennut ovat kaikki erittäin leikkisiä, rakastavia, kilttejä ja pitävät todella paljon ihmisistä. Uteliaina ne tutkivat pihapiiriä ja tutustuvat reippaasti uusiin isoihinkin koiriin. Hyvin sosiaalisia pentuja jotka tulevat moitteetta toimeen ihan kaikkien koirien ja kissojen kanssa. Pennuista jää pieniä arviolta 6kg painoisia. Zitza painaa tällä hetkellä vain 2,1kg.

Zitzan sisarukset Oko, Oby ja Zoe ovat jo kaikki varattu omiin koteihinsa ja nyt olisi aika löytää se oma loppuelämän huolehtiva koti myös tälle neidille.

 16.11.2014
Pikkuruinen Zitza on varattu omaan rakastavaan kotiinsa Suomeen.

22.11.2014
Zitza saapui tänään uuteen kotiinsa lumiseen Suomeen. Onnea yhteiselle taipaleelle.

 

 

Zitzalle etsitään vastuuntuntoista, motivoitunutta, sitoutunutta ja rakastavaa kotia, joissa ollaan valmiita ja kykeneväisiä tarjoamaan pennulle tasapainoinen, onnellisen koiran elämä. Pienestä koostaan huolimatta Zitza tulee tarvitsemaan johdonmukaista koulutusta alkaen sisäsiisteyden harjoittelusta ja sen tulee mahtua elämääsi seuraavan 10-15 vuoden ajan. Huomaathan, että myös pieni koira tarvitsee reippaita lenkkejä ja virikkeitä pysyäkseen tyytyväisenä.

Koska Zitza tulee Suomeen niin nuorena, sitä ei steriloida ennen tuloaan. Tulevan kodin tulee sitoutua leikkauttamaan se neljän kuukauden aikana kotiin tulosta. Kulkurit osallistuvat sterilointikustannuksiin 25 %:lla.

Tutustuthan huolellisesti ennen harkittua yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseenluovutussopimukseenadoptoitavan koiran terveyteen ja kustannuksiin.

 

Yhteydenotot Tanjalle

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.