Päivitetty 19.09.2017

Kodin saanut koira: AAMU nyk. UNI


Syntymäaika: 8/2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (OneVet, klinikka)
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta

Eläinlääkäriasema OneVet on klinikka jonka kanssa teemme jatkuvasti  yhteistyötä.  Klinikan kautta kulkevat mm. kaikki Suomeen saapuvat koirat. Tämän lisäksi Onevet tarjoaa turvapaikan monelle kadulta pelastetulle. OneVetissa odottaa omaa kotiaan ympärivuotisesti noin 250 koiraa.
Yksi näistä koirista on kovin luottavaisen luonteen omaava koira, Aamu.
Klinikan työntekijät löysivät yksinäisen Aamun hoitolan lähettyviltä Cosobasta. Kello oli 05.00 aamulla,
joten Aamu tyttösen kyseinen päivä alkoi siten astetta turvallisemmin, sen päästyä OneVetin hoitolaan.

Aamu on iloinen ja ystävällinen kaikille. Kun ihminen tulee sen luokse, painautuu se aivan lähelle silityksistä nauttien. Sen läheisyyden kaipuu on lähes loputon. Se antaa luottavaisesti käsitellä itseään ja katsoo vain välillä ihmistä silmät hymyillen. Tästä syystä voisi kuvitella Aamulla olleen koti, mutta syytä sen hylkäämiselle voimme vain arvailla.
Aamu tulee myös toisten koirien kanssa hyvin toimeen. Se ei tunnu häiriintyvän pennuista eikä muistakaan energisistä  koirista ympärillään, vaan se tassuttelee välillä muiden seassa välillä taas itsekseen aina vain rauhallisin ilmein.

Aamu on enemmän kuin valmis matkaamaan loppuelämänsä kotiin.

Aamu on n. 35 cm korkea ja painoa n. 10 kg

16.9.2017
Aamu on matkannut Suomeen omaan kotiin. Uuden kodin myötä, se on vaihtanut myös nimeä.
Kotikoirana se elää nyt nimellä Uni. Kaikkea hyvää Unille ja sen perheelle.

4.9.2017
Aamu on tänään varattu omaan kotiin.
___________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen.

Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.
Aamu saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Aamu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

yhteyshenkilö:  Marika Stillman

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.