Päivitetty 30.08.2019

Kotia etsivä koira: ADDIE


Syntymäaika: 2011
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Happy Dogs Moreni)
steriloitu

 

 

 

Perustiedot ja taustat
(26.05.2019)

Anda Popescu on kodittomien eläinten hyväksi ammatikseenkin työtä tekevä nuori nainen. Morenissa, noin 1,5 h ajomatkan päässä Bukarestista sijaitsee hänen johtamansa Happy Dogs Moreni-löytökoiratarha. Tarhalla asustaa tällä hetkellä noin 100 koiraa, joiden olot ovat moniin muihin yksityisiinkin tarhoihin verrattuna varsin hyvät. Koirat pääsevät päivittäin ulkoilemaan vapaana tarhan ulkoilupihalle, jossa ne saavat rentoutua, haistella ja leikkiä. Tarhan koirat asuttavat pääosin häkkejään yksin, ja niistä huolehtii kaksi palkattua työntekijää sekä tarhalla käyvät vapaaehtoiset, Anda itse mukaan lukien. Kaikkia koiria on mahdollisuus testata kissojen ja lasten kanssa.

Addie on asustanut tarhalla jo vuodesta 2013 alkaen. Aiemmin Addie on ollut niin arka ettei sitä ole promottu mihinkään. Nyt mummeli on kuitenkin reipastunut hurjasti ja pääsee aloittamaan sen oman loppuelämän kotinsa etsinnän adoptio-ohjelmassamme.

Addie on herttainen ja sympaattinen mummeli, jolla on ihanan kultainen ja pehmoinen turkki. Addie asustaa samassa häkissä aran uroksen kanssa ja pariskunta tulee hienosti toimeen keskenään. Aktiiviemme mennessä häkkiin uros piiloutui koppiinsa, mutta Addie tuli uteliaana tutkimaan uusia tuttavuuksia. Kissanruoka herättää Addien mielenkiinnon kunnolla ja mummeli syökin herkut kädestä. Tämän jälkeen tajuttuaan mikä on homman nimi, kaikki herkut katosivat parempiin suihin. Addie antaa vieraiden rapsuttaa itseään ja nauttii varsinkin korvan takaa rapsuttamisesta. Addie vaikuttaa herkältä ja hieman varovaiselta, mutta on todella kiinnostunut ihmisistä. Päivän mittaan aktiiviemme kulkiessa häkin ohi, Addie heiluttaa aina häntäänsä ja napittaa kauniilla silmillään. Addie nauttisi varmasti rauhallisista eläkepäivistä, jolloin saisi makailla omistajansa kanssa sohvalla Emmerdalea katsellen ja vastapainona käydä verkkaisilla aamulenkeillä.

Addien ei kuultu haukkuvan päivän aikana ollenkaan, vaikka ympärillä velloi korvia huumaava haukkukuoro. Addiella on takakannukset.

Addie on noin 50cm ja painaa noin 20kg.

Päivitykset uusimmasta vanhimpaan

26.05.2019
Addie aloitti kodinetsinnän Kulkurien adoptio-ohjelmassa

————————————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan?

Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan, että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Noora saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Noora on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Mari Jokinen

 

 

 

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.