Päivitetty 03.09.2020

Kodin saanut koira: GIMO


Syntymäaika: 7/2019
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Luiza Mandru)
ei kastroitu

Perustiedot ja tausta
27.1.2020

Grădiştean kylässä asuu hyväsydäminen ja loputtoman ahkera Luiza Mandru. Luiza on toiminut yli vuosikymmenen ajan aktiivisena, vapaaehtoisena eläinsuojelijana. Luiza ja hänen aviomiehensä Stefan pitävät omistamassaan omakotitalossa noin 40 kerrallaan, joista noin puolet ovat yleensä pentuja ja puolet aikuisia. Osa koirista asuu sisätiloissa ja osa melko tilavilla, aidatuilla alueilla talon pihalla.

Nuoret pojat toivat Gimon ja Stripin Luizalle. Koirat olivat oleskelleet paikallisen kaupan läheisyydessä. Sitä, mistä koirat ovat kaupan eteen päätyneet emme tiedä. Joko joku on tuonut koirat sinne tai koirat ovat itse valinneet kaupan pihan majapaikakseen.

Gimo on siskoaan arempi, mutta kun Strip rohkeampana nappaa nameja aktiiveilta Gimo seuraa esimerkkiä. Luizan kosketusta koirat eivät väistä, mutta aktiivit eivät lyhyellä visiitillä pääse koskemaan koiria. Gimo innostuu aktiivien tarjoamasta hanskasta ja aloittaa vauhdikkaan leikin hanskan lennellessä ilmassa.

Gimo on kooltaan noin 52cm korkea.

Gimo etsii kotia, jossa koiralle tarjotaan koiramaista puuhaa, ymmärretään hieman arka koiraa ja kasvatetaan Gimosta tasapainoinen, onnellinen, aikuinen koira.

 

Päivitykset vanhimmasta uusimpaan

24.8.2020

Gimo muutti kotihoitajalle ja muutaman päivän huilattuaan Gimo sai kodin kotihoitajan luota. Gimon tie ikiomaan rakastavaan kotiin kävi pienen mutkan kautta, mutta nyt hän on kotona!

19.7.2020

Gimo saapui pitkän odotuksen jälkeen omaan kotiin!

5.4.2020

Gimon onnenpäivä. Poika varattiin omaan kotiin, onnea Gimo ja koti!

27.1.2020

Gimo aloitti Kulkurien adoptio-ohjelmassa oman kodin etsimisen.

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Gimo saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Gimo on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Gimon yhteyshenkilö Mari Tammenkoski

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.