Päivitetty 12.11.2018

Kodin saanut koira: HARY (Adventure Team)


Syntymäaika: 2-6/2015
Sukupuoli: Uros
Sijainti: Romaniassa (Roxana Deissima)
kastroitu

 

 

 

Perustiedot ja taustat
Roxana Deissima on toiminut aktiivisena eläinsuojelijana vuodesta 2007 alkaen. Kaikki alkoi siitä, kun Roxanan kotikulmillaan jo pidempään ruokkima koira joutui dog catchersien, eli paikallisten julmien ja väkivaltaisten rankkureiden, toimesta yhdelle Romanian kunnallisista tarhoista. Roxana lähti hakemaan koiraa takaisin ja näki ensimmäisen kerran kunnallisen tarhan kauheuden, koirien tuskan ja ihmisten julmuuden, eikä paluuta entiseen enää ollut.

Adventure Teamin jäsenet ovat päätyneet tarhalle jo pentuina ja kasvaneet siellä aikuisiksi. Tästä huolimatta sisarukset ovat kaikki todella tasapainoisia, rauhallisia, reippaita ja kiinnostuneita ympäristöstään. Ne tykkäävät haistella paljon niin ihmisiä kuin ympäristöään. Aktiiviemme sanoin rakkauskoiria ja täysin valmiita omiin koteihinsa.

Hary on pentueesta se, joka hakee itse eniten ihmisten huomiota. Se on iloisena puuhastelussa mukana ja rakastaa osakseen saamaa hellyttä ja rakkautta. Hary olisikin varmasti onnellisimmillaan oman perheensä kanssa pitkillä metsälenkeillä ja sohvan nurkassa tassuja lepuuttamassa. Hary jakaa häkkinsä sisarustensa kanssa ja tulee porukassa oikein hyvin toimeen. Hary on koira, joka saa hymyn kaikkien huulille!

Hary muistuttaa väritykseltään todella paljon saksanpaimenkoiraa.

Hary on noin 45-50cm korkea ja painaa arviolta 18-20kg.

Päivitykset uusimmasta vanhimpaan

12.11.2018
Hary lensi omaan kotiinsa 10.11.2018. Onnea perhe ja Hary!

20.08.2018
Hary on varattu omaan kotiinsa!

22.06.2018
Hary aloitti kodin etsinnän Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

————————————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Hary saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Hary on mikrosiru sekä EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Haryn yhteyshenkilönä toimii Nora Anttila.

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa