Päivitetty 28.01.2020

Enkelikoira: HARY (Adventure Team), nyk. Ragnar


Syntymäaika: 2-6/2015
Sukupuoli: Uros
Sijainti: Romaniassa (Roxana Deissima)
kastroitu

 

 

 

Perustiedot ja taustat
Roxana Deissima on toiminut aktiivisena eläinsuojelijana vuodesta 2007 alkaen. Kaikki alkoi siitä, kun Roxanan kotikulmillaan jo pidempään ruokkima koira joutui dog catchersien, eli paikallisten julmien ja väkivaltaisten rankkureiden, toimesta yhdelle Romanian kunnallisista tarhoista. Roxana lähti hakemaan koiraa takaisin ja näki ensimmäisen kerran kunnallisen tarhan kauheuden, koirien tuskan ja ihmisten julmuuden, eikä paluuta entiseen enää ollut.

Adventure Teamin jäsenet ovat päätyneet tarhalle jo pentuina ja kasvaneet siellä aikuisiksi. Tästä huolimatta sisarukset ovat kaikki todella tasapainoisia, rauhallisia, reippaita ja kiinnostuneita ympäristöstään. Ne tykkäävät haistella paljon niin ihmisiä kuin ympäristöään. Aktiiviemme sanoin rakkauskoiria ja täysin valmiita omiin koteihinsa.

Hary on pentueesta se, joka hakee itse eniten ihmisten huomiota. Se on iloisena puuhastelussa mukana ja rakastaa osakseen saamaa hellyttä ja rakkautta. Hary olisikin varmasti onnellisimmillaan oman perheensä kanssa pitkillä metsälenkeillä ja sohvan nurkassa tassuja lepuuttamassa. Hary jakaa häkkinsä sisarustensa kanssa ja tulee porukassa oikein hyvin toimeen. Hary on koira, joka saa hymyn kaikkien huulille!

Hary muistuttaa väritykseltään todella paljon saksanpaimenkoiraa.

Hary on noin 45-50cm korkea ja painaa arviolta 18-20kg.

Päivitykset uusimmasta vanhimpaan

28.01.2019
Välillä sanat ei riitä kertomaan kuinka epäoikeudenmukaiselta elämä ajoittain tuntuu. Tämä on yksi niistä kerroista. Ihana Ragnar nukkui ikiuneen pari päivää ennen vuodenvaihdetta saatuaan nauttia vain päälle vuoden ajan omasta perheestä, rakkaudesta ja kaikesta siitä, mitä kotikoiran elämään kuuluu. Haluamme esittää koko yhdistyksen puolesta osanottomme Ragnarin perheelle ja toivotamme hurjasti voimia suruun.

Näin omistaja muistelee Ragnaria:

“Rakas Ragnar, maailman paras koira. Sinä odotit Roxanan tarhalla omaa kotia useamman vuoden, kunnes pääsit luokseni. Olin etsinyt itselleni perheenjäsentä jo pari vuotta, enkä olisi ikinä uskonut, että saisin juuri sinut. Meidät oli tarkoitettu yhteen. Olit parasta mitä minulle on tapahtunut, sain viettää elämäni parhaan vuoden kanssasi. Aikamme jäi liian lyhyeksi, mutta olen kiitollinen jokaisesta päivästä. Olit alusta asti kuin tehty kotikoiraksi. Oli vaikea uskoa, miten koira, joka on asunut koko ikänsä tarhalla, oli heti täydellinen kotikoira. Kävelit nätisti hihnassa, otit hyvin kontaktia, olit sisäsiisti, pärjäsit hyvin yksin etkä ole koskaan tuhonnut mitään. Olit aina iloisena vastassa, häntä heiluen ja hymyssä suin kun tulin kotiin. Aamusi aloitit venyttelemällä ja pitämällä hassua kurlausääntä. Lenkille lähtiessä sinun piti aina tehdä ensin pari piruettia ennen kuin sain pukea valjaat yllesi. Olit muutenkin aina pyörimässä jaloissa, joka paikassa mukana. Rakastit peppurapsuja ja se pistikin sinut tanssimaan ja steppaamaan. Olit hyvin läheisyydenkaipuinen ja lempipuuhaasi olikin makoilla sohvalla tai sängyssä kainalossa. Vaikka sinulle useita omia petejä hankittiin, aina löysit parhaan paikan kuitenki sängystä minun vierestä. Jos et saanut rapsuja, puskit hellästi kuonolla kättä, merkiksi siitä, että halusit lisää rakkautta. Rakastit juoksemista, lunta ja sitä ainutta pehmolelua jolla suostuit leikkimään. Toit iloa ja rakkautta elämääni joka päivä. On niin epäreilua, että meidän yhteinen matka jäi aivan kesken. Tulen aina rakastamaan sinua ja ikävöin sinua ikuisesti. Mamman kulta ❤️

Hyvää matkaa Ragnar <3

12.11.2018
Hary lensi omaan kotiinsa 10.11.2018. Onnea perhe ja Hary!

20.08.2018
Hary on varattu omaan kotiinsa!

22.06.2018
Hary aloitti kodin etsinnän Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

————————————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Hary saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Hary on mikrosiru sekä EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Haryn yhteyshenkilönä toimii Nora Anttila.

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.