Päivitetty 07.11.2015

Kodin saanut koira: ALBITZA


5/2015

5/2015

ALBITZA

* narttu

* arvioitu syntymäaika noin 6/2014

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

10.6.2015
Albitza on aiemmin viettänyt aikaansa juna-asemalla ja eläinsuojelija Cornelia Stan on käynyt siellä ruokkimassa Albitzaa. Eräänä päivänä rankkurit ottivat Albitzan kiinni ja toivat Rosiorin kunnalliselle tarhalle. Nyt Albitza elää ketjun päässä tarhalla. Vaikka tilanne Rosiorin kunnallisella koiratarhalla on kohentunut sitten Kulkurien aktiivien ensimmäisen vierailun, siellä on vielä paljon tekemistä ja suuri määrä koiria odottamassa tilaisuutta parempaan elämään. Cornelia on tehnyt ihmeitä tarhalla ja tekee kaikkensa jotta siellä olevilla koirilla olisi niin hyvät oltavat kuin mahdollista.

Albitza on noin 1-vuotias steriloitu narttu, jolla on säkäkorkeutta noin 40-43cm ja painoa on kertynyt noin 12-14kg.

Kulkurien edustajina, Rosiori De Vede- massasterilointiprojektin ensimmäisellä sterilointipäivänä 29.5.2015 oli Salla ja Taija J. Tuolloin he tapasivat myös Albitzan ensimmäistä kertaa.

Albitza osoittautui iloiseksi ja reippaaksi nuoreksi koiraksi joka haki kontaktia kaikkien ihmisten kanssa kivalla tavalla, heittäytyen selälleen rapsutusten toiveessa. Albitza tuli toimeen myös muiden koirien kanssa paikan päällä. Albitza voisi sopia monentyyppiseen kotiin, luonteeltaan tämä tyttö on aivan mahtava.

10.9.2015
Saimme kuulumisa Albitzalta sekä muutaman uuden kuvan. Cornelia kertoo tämän nuoren tytön yhä edelleen olevan iloinen, lempeä ja kiltti persoona joka ilahtuu kovasti ihmisen huomiosta ja läheisyydestä. Odottelemme hieman päivänvalollakin otettuja kuvia mutta voimme julkaista jo nyt muutamia uunituoreita kuvaa, myöhäisillalta.

Kohta oliiskin jo Albitzan aika päästä oman kodin lämpöön ja turvaan!

2.10.2015
Aivan ihania uutisia! Albitzan elämä ketjukoirana Rosiorissa on ohi. Tyttö varattiin omaan kotiin ja saa odottaa lentoaan Onevetin tiloissa. Onnea Albitza ja koko perhe <3

7.11.2015
Albitzasta tuli Aino, kun tyttö laskeutui 15 muun koiran kanssa Helsinki-Vantaan lentokentälle tänään. Matka jatkui oman perheen kanssa kohti kotia.

——————————————————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen.

Kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan.

Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Albitza saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Albitza on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Mia Takolanderille.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.