Päivitetty 14.08.2018

Kodin saanut koira: AMINA


Syntymäaika: 04/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Mihaela Soare)
steriloitu

 

Perustiedot ja taustat
Romaniassa Târgovișten kaupungissa asuva Mihaela Soare on yksi Kulkureiden pitkäaikaisimmista kumppaneista. Mihaela tekee kaikkensa auttaakseen kaupunkinsa  kodittomia koiria ja kissoja. Mihaela asuu vanhan äitinsä kanssa omakotitalossa, jossa on useita heidän pelastamiaan eläimiä. Eläimet asuvat sisällä talossa eli hyvin kodinomaisessa tilassa, mutta koska eläimiä on paljon, eivät ne saa tarpeeksi yksilöllistä huomiota. Mihaela tekee kovasti töitä, jotta koirat oppisivat kotikoiran alkeita ennen omaan kotiinsa matkaamista.

Amina on arabiankielestä lähtöisin oleva nimi ja tarkoittaa “luottavaista ja uskollista”. Sellainen on Amina, rohkea ja reipas tyttönen, joka on ystävällinen ihmisille eikä arkaile vieraitakaan, vaan hakee kaikilta huomiota ja kosketusta – ja kaipaa selkeästi ihmisen läheisyyttä. Amina luottaa hyvin ihmisiin ja antaa myös käsitellä itseään ongelmitta.

Amina on upealuonteinen ja aktiivinen nuori koira, joka tykkää leikkiä ja se viihtyy hyvin myös muiden koirien seurassa ja tulee niiden kanssa hyvin toimeen. Leikin keskellä se saattaa välillä lähtea mukaan myös haukkuihin muiden mukana, mutta ei juurikaan itse muuten hauku. Kissojakin on testattu eikä Amina juurikaan niistä välitä. Kaiken kaikkiaan tämä tyttö on aika upea pakkaus ja valmis oman ihmisen kainaloon halittavaksi.

Amina on pienikokoinen ja hoikka, noin 10 kg / 40cm.

3.7.2018
Aminan odotus on päättynyt ja siro Amina lensi tänään omaan kotiin lapsiperheen odotetuksi perheenjäseneksi.

22.5.2018
Amina varattiin tänään ja matka omaan kotiin voi alkaa.

15.5.2018
Noin kaksivuotias Amina aloitti toukokuussa oman kotinsa etsimnän Kulkureiden adoptio-ohjelmassa. Aminan uskotaan sopivan reippautensa ja ihmisrakkautensa vuoksi monenlaiseen kotiin ja myös lapsiperheen perheenjäseneksi.

_____________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Amina saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Amina on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Aminan yhteyshenkilönä toimii: Tytti Sirola

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.