Päivitetty 17.06.2016

Kodin saanut koira: ANA


Syntymäaika: 2009-2011
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa
steriloitu

 

02.12.2015
Ihastuttava ja kiltti Ana on pelastettu Rosiori De Veden kaupungin kunnalliselta tarhalta, yhdessä toisen tyttökoiran Mariahin kanssa, Bukarestissa sijaitsevaan Onevetin koirahoitolaan odottamaan omaa kotiaan.

Rosiorin 6.sterilointipäivän yhteydessä marraskuun alkupuolella Kulkurien aktiivit tapasivat suloisen Ana neidin ja heidän kertoman perusteella Ana seuraili koko päivän ajan kiinnostuneena tapahtumia ja ihmisiä. Tyttö tuli mielellään haistelemaan ja ottamaan vierailtakin ihmisiltä nameja, mutta tuntemattoman ihmisen kosketusta Ana väistää. Tämä on kuitenkin ihan ymmärrettävää, sillä sterilointipäivänä sterilointirakennus ja sen ympäristö on täynnä ihmisiä sekä tapahtumia. Normaaleissa olosuhteissa ja tutummille ihmisille Ana on todella ystävällinen ja nauttii rapsutuksista.
Neiti on luonteeltaan ja koko olemuksekseltaan hyvin rauhallinen ja hyväntahtoinen.

Muiden koirien kanssa lempeä Ana tulee  hienosti toimeen ja neiti viettääkin paljon aikaa yhdessä Mariahin kanssa.

Anan silmäluomessa oli todennäköisesti tulehdus ja nyt silmäluomi on leikattu. Herttaisella Analla on arvion mukaan painoa noin 16-18kg ja säkäkorkeutta noin 45-50cm.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Ana saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Ana on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

14.12.2015
Suloinen Ana on varattu omaan kotiin Suomeen <3

01.02.2016
Rauhallinen ja lempeä Ana nykyään Anu saapui eilen Suomeen ikiomaan kotiinsa.

Anan yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.