Päivitetty 15.09.2020

Kodin saanut koira: ANGELA LOVEHEART


Syntymäaika: 2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Roxana Deissima)
steriloitu

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin adoptioprosessin kulkuun ja luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Perustiedot ja tausta

23.1.2020

Roxana Deissima (oikealta sukunimeltään Munteanu) on toiminut aktiivisena eläinsuojelijana vuodesta 2007 alkaen. Kaikki alkoi siitä, kun eräs Roxanan kotikulmillaan jo pidempään ruokkima koira joutui dog catchersien, eli paikallisten julmien ja väkivaltaisten rankkureiden, toimesta yhdelle Romanian kunnallisista tarhoista. Roxana lähti hakemaan koiraa takaisin ja näki ensimmäisen kerran kunnallisen tarhan kauheuden, koirien tuskan ja ihmisten julmuuden – eikä paluuta entiseen enää ollut.

Angela Loveheart löytyi pentujensa kanssa tieltä, joka vie tarhalle, jolla Roxana Deissima pitää koiriaan. Väritykseltään musta-ruskea Angela-tyttönen on nyt ollut tarhalla kolme vuotta. Tämä koiraneiti asuu yhdessä uroksen kanssa, sillä toiset nartut eivät sovi prinsessan hipiälle. Kun tapasimme tämän, saimme ensin vaikutelman, ettei hänen korkeutensa ole kiinnostunut ihmisistä lainkaan, kun kerran tarjolla on ulkoilutusalueen hajut. Angela kierteli ulkoilualuetta keskittyneesti tulematta ihmisen luo lainkaan, muttei missään vaiheessa vaikuttanut aralta. Ajattelimme tytön olevan etäisen oloinen ja keskittyvän omiin juttuihinsa, mutta oltiinpahan jälleen kerran väärässä! Angela on vain todella kohtelias ja odottaa, että siihen otetaan ensin kontaktia ja pyydetään luo. Siitä tyttö ikäänkuin lähti käyntiin ja voi sitä intoa, millä se tulee luo ja syliin ja on kuin sulaa vahaa. Tämän koiran silmät ovat täynnä rakkautta ihmistä kohtaan, se katsoo silmiin samalla kun painautuu kyljellään ihmistä vasten niin, että vatsaakin voi rapsuttaa toisella kädellä. Angelaan ei voi olla tykästymättä, sillä tyttö on todella kultainen ja mieleenpainuva persoona. Angela Loveheart sopisi varmasti mainiosti ainoaksi silmäteräksi tai uroskoiran kaveriksi.

Angela on korkeudeltaan noin 50 cm ja painaa 25-30 kg.

 

Päivitykset uusimmasta vanhimpaan

15.9.2020

Angela Loveheart on löytänyt kodin Iso-Britanniasta!

23.1.2020

Angelan profiili on päivitetty ajan tasalle mm. lisäämällä syksyiset kuvat. Kuinka hurmaava koiratyttö!

20.9.2019

Angela Loveheart on tätä nykyä aika pullea täti, painaa ihan vähintään 25 kiloa, jos ei 30. Se suhtautuu hyvin kissoihin, sillä se asui jonkun aikaa löytäjänsä asunnossa, jossa on myös kissoja. Vieraillessamme käy kierroksilla, mutta jaksaa jossain määrin keskittyäkin. Ihmiset eivät kuitenkaan lopulta ole ihan yhtä kiinnostavia kuin hiirten jahtaaminen: tyttö käy pihan tarkkaan läpi ja tuijottelee maata pihan nurkissa. Lopulta tyttö rauhoittuu ensin yhden aktiivin ja sitten muidenkin rapsuteltavaksi, ja onkin aika hellyttävä halinalle kunhan malttaa muilta puuhiltaan. Iloinen ja huoleton koira, joka ei juuri hetkahda käsittelystä. Tästä tytöstä joku saa vielä mitä parhaimman ystävän!

8.3.2019

Angela Loveheart liittyi kotia etsivien koirien laumaan Kulkureiden adoptio-ohjelmassa.

 

____________________________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaimmillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Angela Loveheart saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Angela on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Angela-neidin yhteyshenkilönä toimii Maiju Lanki

 

 

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa