Päivitetty 05.03.2017

Kodin saanut koira: ANNE


Syntymäaika: 6/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Mihaela Soare)
steriloidaan

 

05.02.2017
Väsymätön ja periksiantamaton Mihaela Soare tekee kaikkensa auttaakseen oman kaupunkinsa, Tårgovisten alueen, kodittomia koiria ja kissoja. Herttainen Anne on tullut Mihaelalle noin kaksi viikkoa sitten bussiasemalta, johon se oli hylätty.

Luonteeltaan Anne on todella ystävällinen, kiltti ja ihmisrakas pikkuneiti, joka tulee loistavasti toimeen muiden koirien sekä kissojen kanssa. Anne on todella lempeä ja pikkuinen ei pidä turhaa meteliä itsestään. Mihaelan luona Anne ei ole kova haukkumaan ja uudet kuin vanhatkin tuttavuudet neiti ottaa ilolla vastaan.

Painoa tällä suloisella neidillä on arvion mukaan noin 6 kg ja säkäkorkeutta noin 30-35 cm. Anne ei juurikaan kasva enää, eli se jää hyvin pienikokoiseksi.

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Anne saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Anne on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

15.02.2017
Ihana Anne on tänään varattu omaan kotiin. Valtavasti onnea Annelle ja sen tulevalle perheelle <3.

4.3.2017
Anne on saapunut tänään Suomeen, josta sen matka jatkuu omaan loppuelämän kotiin Luxemburgiin. Onnea matkaan Anne!

Annen yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.