Päivitetty 06.03.2017

Kodin saanut koira: FALCON (F-Team) Nyk. Romeo


Syntymäaika: 9/2015
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Glina)
kastroidaan

 

23.02.2016
Eräs hyväsydäminen ihminen oli löytänyt Freija- emon ja tämän lähes vastasyntyneet pennut. Hän otti koirat mukaansa ja toimitti eläinlääkärin klinikalle, jossa koiraperhe vietti kuukauden päivät ja josta heidät siirrettiin Glinan kylässä sijaitsevalle tarhalle, jossa toimii Asociatia A Doua Sansa niminen eläinsuojeluyhdistys.

Freija emo on ollut kärsivällinen äiti ja hoitanut pentunsa hyvin. Nyt lapset; Falcon, Fex, Fendi, Floyd ja Fiina (F-team), ovat ovat ehtineet lähemmäs viiden kuukauden ikään ja etsivätkin omia kotejaan.

Aktiivimme tapasivat F-teamin vieraillessaan Glinan tarhalla tammikuussa 2016. Kaikki pennut ovat luonteeltaan avoimia ja pentumaisen leikkisiä. Osa sisaruksista jännittää hieman sylissä olemista ja uutta ihmistä, mutta samalla ovat uteliaita saamastaan huomiosta. Falcon  kuitenkin viihtyi sylissä hyvin. Lisäksi Falcon on kova poika pussailemaan.

Tammikuun lopulla Falcon oli hieman yli 35 senttiä korkea ja noin 10-12 kiloinen.
Kesäkuussa 2016, Falcon oli noin 40 cm, eikä tuosta enään kasva.

02.06.2016
Falcon sisaruksineen odottelee Glinan tarhalla edelleen omaa kotiaan. Aktiivimme tapasivat f-teamin pennut sekä maaliskuun, että toukokuun Romanian reissuillaan. Kaikki sisarukset ovat reippaita ja touhukkaita tapauksia, joilla riittää vauhtia. Kun F-teamin häkkiin saapuu vieraita, tulevat rakkautta tulvillaa olevat nuorukaiset iloisesti vastaan ja kilpailevat saamastaan huomiosta. Falcon on nyt noin 40 senttiä korkea ja painaa noin 12-14  kiloa.

15.08.2016
Aktiivimme vierailivat heinäkuussa Glinan tarhalla, jossa he tapasivat myös F-teamin pennut, joista kaikki etsivät edelleen omia kotejaan. Kaikki F-teamin pennut ovat hyvin aktiivisia ja tarhan tylsä elämä ei helpota näiden nuorten oloa. Falcon tarvitsee aktiivisen kodin, joka antaa virikkeitä ja antaa nuorelle koiralle tarvisemaa pään käyttöä.  Falconin toinen etujalka on vähän “vino”, joka on tyypillistä lyhytjalkaisille koirille, mutta tuosta ei ole ollut Falconille mitään vaivaa.

22.11.2016
Sisarukset ovat kasvanee jo aikuiseen mittaansa ja Falcon on jäänyt samassa häkissä olevien sisaruksiaan pienemmäksi. Muhkean turkin omaava Falcon on sisaruksiaan maltillisempi, eikä suin päin ryntäile ensimmäisenä ihmistä tapaamaan, mutta uteliaana häntää heiluttaen kuitenkin paikalla. Falcon on maltillisen odottaivainen ja saadessaan huomiota ihmiseltä, nauttii siitä kyllä. Kuvia ja video lisätty.

4.2.2017
Lauantai-illan ilouutinen. Falcon on varattu tänään Suomeen.

4.3.2017
Falcon on tänään saapunut Suomeen omaan kotiin.

********************************************************************************************

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Falcon saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Falcon on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Yhteyshenkilö: Stina Nurmikoski

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.