Päivitetty 29.12.2016

Kodin saanut koira: FLOYD (F-Team)


Syntymäaika: 9/2015
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Glina)
kastroidaan

 

23.02.2016
Eräs eläinrakas ihminen löysi Freijan lähes vastasyntyneiden pentujensa kanssa ja toimitti perheen turvaan eläinlääkäriasemalle, jossa perhe oli majaillut noin kuukauden. Koska eläinlääkäriasemalla ei kuitenkaan ollut tiloja pitää Freijaa ja sen pentuja pidempään, piti niille löytää uusi asuinpaikka. Onneksi eläinlääkäri tunsi Kulkurien yhteistyökumppanina toimivan A Doua Sansan yhdistyksen. Niin Freija pentuineen siirrettiin Glinan tarhalle asumaan. Nyt sekä Freija, että hänen pentunsa (F-team) pojat: Fendi, Falcon, Floyd ja Fex, sekä tyttö Fiina ovat valmiita omiin koteihinsa.

Aktiivimme tapasivat F-teamin vieraillessaan Glinan tarhalla tammikuussa. Kaikki pennut ovat luonteeltaan avoimia ja pentumaisen leikkisiä, eikä pentujen ole juuri kuultu haukkuvan. Osa sisaruksista jännittää hieman sylissä olemista ja uutta ihmistä, mutta samalla ovat uteliaita saamastaan huomiosta.
Floyd  nojautui ihmistä vasten sylissä, mutta jännitti vielä hieman. Maahan päästyään se jatkoi remuamistaan. Floyd tutki vieraita hyvin tarkasti, mutta oli kuitenkin avoin ja hyvin pentumainen. Floydin ei juurikaan kuultu haukkuvan.

02.06.2016
Floyd sisaruksineen odottelee Glinan tarhalla edelleen omaa kotiaan. Aktiivimme tapasivat f-teamin pennut sekä maaliskuun, että toukokuun Romanian reissuillaan. Kaikki sisarukset ovat reippaita ja touhukkaita tapauksia, joilla riittää vauhtia. Kun F-teamin häkkiin saapuu vieraita pennut suorastaan riehaantuvat ja hyppivät tulijaa vasten. Kaikki pennut ovat hyvin ihmisrakkaita ja kilpailevat saamastaan huomiosta. Floyd on porukan pienikokoisin. Se on noin 40-45 cm korkea ja painaa noin 12 kiloa.

15.08.2016
Aktiivimme vierailivat heinäkuussa Glinan tarhalla, jossa he tapasivat myös F-teamin pennut, joista kaikki etsivät edelleen omia kotejaan. Kaikki F-teamin pennut ovat hyvin aktiivisia, hyppivät ja pomppivat ja ovat innoissaan saapuvista vieraista.

 22.10.2016
Floyd on ehtinyt viettää tarhalla jo lähes vuoden ja se siirtyykin nyt etsimään omaa kotiaan aikuisten puolelle. F-teamin häkki kävi viidelle pennulle pieneksi ja nyt osa pennuista on siirretty muihin häkkeihin. Floyd asuttaa alkuperäistä häkkiä yhdessä siskonsa Fiinan ja Falconin kanssa. Floyd on sisaruksista alistuvin ja se harvoin riitelee muiden kanssa. Virtaa sillä on edelleen, mutta ikä on rauhoittanut myös Floydin käytöstä. Vaikka se on innoissaan ihmisvieraista se malttaa odotella omaa vuoroaan nätisti. Floyd on iloinen nuorimies joka viihtyisi varmasti monenlaisessa kodissa.
30.11.2016
Floyd kokee pian elämässään suuren muutoksen, kun se saa hyvästellä Glinan talvisen tarhan ja lentää ikomaan kotiinsa Suomeen.
29.12.2016
Suloinen pikkumies Floyd on eilen matkustanut ikiomaan kotiinsa. Onnea koko perheelle!
_____________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Floyd saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Floyd on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Rosa Haahtikari

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.