Päivitetty 27.05.2017

Kodin saanut koira: ARMI


Syntymäaika: 7/2013
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Rosiori)
steriloidaan

 

16.3.2017
Armi on todella iloinen ja menevä tyyppi joka odottaa oman kodin löytymistä Rosiorin kunnallisella tarhalla. Armi, kuten muutkin Rosiorin koirat ovat lyhyen ketjun päässä vierellään koppi sään suojana. Kunnallinen tarha on karu paikka, mutta sinnikäs paikallinen eläinsuojelija Cornelia Stan on tarhalla tekemässä parhaansa, jotta kurjat olot olisivat koirille edes hieman siedettävämmät. Reipas tyttö on jo turhautunut ketjun päässä elämiseen ja odottaa kovasti, että sen suleva koti sen jo löytäisi. Armi on noin 3-4 vuotias keskikokoinen koiratyttönen. Korkeutta sillä on n 50cm ja painoa vain vajaa 15 kg. Muutama kilo saisi tulla lisää, jotta Armi olisi ihannepainossaan.

Armi on iloinen ja reipas. Se rakastaa ihmisiä ja hakeutuu lähelle toivoen rapsutuksia. Kun ihmiset tulevat lähelle, se hyppii riemusta loikkien ympäriinsä niin, että hiekka pöllyää. Osaa kuitenkin rauhoittua ja antaa hyvin tutkia itsensä. Armi sopisi loistavasti reippaaseen perheeseen, jossa tykätään ulkoilusta. Piha olisi varmasti Armin mieleen, mutta kokonsa puolesta sopii varmasti myös kerrostaloon, kunhan sen kanssa ulkoillaan tarpeeksi. Fiksuna tyttönä siitä voisi saada kaverin vaikka agilityyn tai vastaavaan.

27.4.2017
Vappu on iloinen juhla, ja ilon aikaa tämä vapun odottelu on myös Armille. Armi varattiin ikiomaan loppuelämänsä kotiin, jossa sitä odottaa oma rakastava ihminen ja suuuuuren suuri piha jossa juosta ja temmeltää! <3

27.5.2017
Armi pääsi lentämään kotiinsa Suomeen, 20.5.2017. Onnellista yhteistä elämää 🙂

________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Armi saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Armi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Armin yhteyshenkilö on Elina Silvennoinen.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.