Päivitetty 21.02.2017

Kodin saanut koira: AUROORA


Syntymäaika: 2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Luiza Mandru)
steriloitu

 

30.10.2016
Romaniassa, Gradistean kylässä asuva hyväsydäminen ja loputtoman ahkera tahtonainen, Luiza Mandru on Rescueyhdistys Kulkurit ry:n pitkäaikainen yksityinen yhteistyötaho. Luiza ja hänen aviomiehensä pitävät omistamassaan omakotitalossa noin 50 koiraa ja 20 kissaa kerrallaan, joista noin puolet ovat yleensä pentuja ja puolet aikuisia. Yksi Luizan uusimmasta suojateista on noin vuoden ikäinen Auroora. Hellyyttävän neitokaisen tarina on tavallinen romanialaisen katukoiran tarina. Se vain yksinkertaisesti hylättiin kadulle, tuntemattomasta syystä. Aurooran löysi Hr. Mandru paikasta, johon tyypillisesti jätetään roskia. Ilmeisesti Auroora oli yksi näistä roskista. “Toisen roska, toisen aarre” sanotaan. Nyt Auroora on turvassa ja sen on aika aloittaa kodinetsintä Suomesta osana Kulkurien adoptio-ohjelmaa.

Auroora on luonteeltaan rauhallinen ja lempeä nuorukainen. Ainakaan toistaiseksi se ei ole keksinyt Mandrujen  luona kolttosia vaan on ollut hyvin kiltti ja mutkaton kaveri. Mandruja kohtaan Auroora on avoin ja sosiaalinen ja nauttii kovasti kun saa hellyyttä ja huomiota osakseen. Muiden koirien kanssa se tulee hyvin toimeen. Mikäli koirien kesken syntyy riitaa, on Auroora alistuva osapuoli ja haluaa vain tilanteiden loppuvan. Liiallisen pehmeältä neiti ei kuitenkaan vaikuta. Se osallistuu mielellään kaikenlaiseen yhteiseen puuhasteluun ja seuraa kiinnostuneena mitä sen ympäristössä tapahtuu. Vaikuttaakin siltä, että Auroorasta saisi mukavan kaverin monenlaiseen elämänmenoon. Auroora on noin 4ocm korkea ja painaa noin 1okg. Melkoisen kompaktin kokoinen pakkaus siis.

6.2.2017
Auroora on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

20.2.2017
Auroora on tänään saapunut omaan kotiin.


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Auroora saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Auroora on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Taija Mäkiselle.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.