Päivitetty 31.03.2019

Kodin saanut koira: BABY


Syntymäaika: 2010
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Carpe)
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta
20.02.2019
Herttaisen Babyn menneisyys on hyvin surullinen, sillä sen omistaja kuoli tulipalossa, jonka myötä pikkuinen päätyi asumaan Carpen tarhalle. Kuuleman mukaan Baby oli asunut koko elämänsä tämän naisen luona kotona, eli voisi olettaa, että monet kotikoirat opit ovat sille jo tuttuja.

Muutos kodista tarhaelämään on ollut suuri ja Baby tuntuu vetäytyneen kuoreensa. Tarhalla se ei itse tule ihmisen luokse, mutta ilahtuu kun sitä huomioi ja rapsuttaa. Ihana Baby tykkää olla sylissä ja se vaikuttaisi saavan ihmisen läheisyydestä iloa ja energiaa, jonka voimalla tepastelee hetken iloisesti ympäriinsä, ennen kun vetäytyy taas koppiinsa.

Häkkikaverina Babyllä on samasta paikasta tullut toinen koira, joka ei ole vielä valmis adoptio-ohjelmaan, ja siihen verrattuna Baby on luonteeltaan alistuva ja erittäin sopuisa. Tarhalla Baby vaikuttaa lähes apaattiselta, mutta omassa kodissa se varmasti piristyisi ja olisi mielellään seurallinen ja arjen puuhissa mukana.

Baby on steriloitu noin kuukausi sitten ja leikkauksessa huomattiin pitkälle edennyt kohtutulehdus. Ilman leikkausta pikkuinen olisi todennäköisesti menehtynyt. Nyt Baby on kuitenkin kunnossa ja se on toipunut leikkauksesta hyvin.

Babyn luonteen ja pienen koon puolesta, sitä ei luovuteta perheeseen, jossa on pieniä lapsia. Baby etsii ensisijaisesti rauhallista aikuiskotia.  

Arvion mukaan Babyllä on painoa noin 4 kg ja säkäkorkeutta noin 30 cm. Baby on arviolta yhdeksän vuotta vanha.

23.03.2019
Baby lensi omaan kotiin Suomeen.

12.03.2019
Baby on varattu omaan kotiin Suomeen. Onnea pienelle Babylle ja sen tulevalle perheelle <3

20.02.2019
Baby on lisätty adoptio-ohjelmaan.
_______________________________________________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan?

Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan, että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Baby saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Baby on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Tutustuthan sivuillamme adoptoitavan eläimen terveyteenkoiran omistajan oppaaseenadoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

Babyn yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.