Kodin saanut koira: KORY (Adventure Team), (nyk. Kovu)

Syntymäaika: 2-6/2015
Sukupuoli: Uros
kastroitu
Sijainti: Romaniassa (Roxana Deissima)
Kokoarvio:


Perustiedot ja taustat

Roxana Deissima on toiminut aktiivisena eläinsuojelijana vuodesta 2007 alkaen. Kaikki alkoi siitä, kun Roxanan kotikulmillaan jo pidempään ruokkima koira joutui dog catchersien, eli paikallisten julmien ja väkivaltaisten rankkureiden, toimesta yhdelle Romanian kunnallisista tarhoista. Roxana lähti hakemaan koiraa takaisin ja näki ensimmäisen kerran kunnallisen tarhan kauheuden, koirien tuskan ja ihmisten julmuuden, eikä paluuta entiseen enää ollut.

Adventure Teamin jäsenet ovat päätyneet tarhalle jo pentuina ja kasvaneet siellä aikuisiksi. Tästä huolimatta sisarukset ovat kaikki todella tasapainoisia, rauhallisia, reippaita ja kiinnostuneita ympäristöstään. Ne tykkäävät haistella paljon niin ihmisiä kuin ympäristöään. Aktiiviemme sanoin rakkauskoiria ja täysin valmiita omiin koteihinsa.

Kory on sisaruskatraasta kaikkein kinnostunein ympäristöstä ja mieluusti mennä haisteleekin omia menojaan. Kory ei lähesty ihmistä yhtä aktiivisesti kuin sisarukset, mutta ei millään tapaa arastelekaan heitä. Maailma häkin ulkopuolella on vain niin kiinnostava, että kaikki muu tahtoo jäädä kakkoseksi. Kory tulee kuitenkin aina ohimennen nuuhkaisemaan ja hakemaan muutamat rapsutukset. Kory antaakin käsitellään itseään oikein hienosti.

Kory on noin 45-50cm korkea ja painaa arviolta 18-20kg.

Päivitykset
22.3.2019
Pitkän odotuksen jälkeen Kory ja perhe kohtasivat tänään. Onnea Kory ja perhe.

09.10.2018
Kory on varattu omaan kotiinsa <3

18.07.2018
Lisätty muutama kuva Korylle.

21.06.2018
Kory aloitti kodin etsinnän Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

————————————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Kory saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Kory on mikrosiru sekä EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Maarit Auranen

 

 

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: