Päivitetty 22.05.2018

Kotia etsivä koira: BAGHERA


Syntymäaika: 2010
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (M. G. Rescue)
steriloitu

 

Perustiedot ja taustat
17.5.2018

Baghera on ollut tarhoilla jo niin kauan, ettei sen historiaa oikein kunnolla enää muisteta – jos se on nykyisillä hoitajilla edes tiedossa. Maailma jatkaa ympärillä kulkuaan Bagheran odotellessa – ja taas odotellessa, josko elämä joskus tarjoaisi sille jotain muuta.

Tällä hetkellä Baghera katselee elämää tarha-aidan takaa M.G. Rescuen tarhalla, joka on Mihai Grigorien, romanialaisen eläinsuojelijan perustama tarha, jossa asuu ympärivuotisesti noin 80 koiraa. Tarhalta valikoituu Kulkureiden adoptio-ohjelmaan muutamia onnekkaita kodinetsijöitä kerrallaan. Nyt viimeinkin on Bagheran vuoro.

Baghera on lempeä seniori, jolla on uskomattoman rauhallinen ja ystävällinen luonne. Baghera on ihmisrakas ja huomionkipeä koira, joka tulee mutkitta tutustumaan uusiinkin ihmisiin. Läheisyyttä ja läsnäoloa – sitä Baghera selkeästi kaipaa.

Baghera ottaa elämän tarhalla rauhallisesti. Baghera tulee toisten koirien kanssa sujuvasti toimeen vaikka yksi koirista on joskus aiemmin purrut sitä. Baghera on melko huomaamaton, ei tuo itseään liikoja esille ja toimii siksi hyvin laumassa. Sen ei ole myöskään havaittu juurikaan haukkuvan tarhaoloissa.

Baghera nauttii aina vierailijoiden tarjoamista herkuista ja seurailee heitä lisänamien toivossa. Ei olisi haitaksi, jos Baghera uuden elämän ohessa pudottaisi muutaman kilon painostaan: epäaktiivinen tarhaelämä kun on vuosien varrella tuonut muutaman lisäkilon vyötärölle, joka toki seniori-iässä ja näissä olosuhteissa sallittakoon.

22.5.2018
Bagheralle lisätty kuvia ja video. Kuinka nuo silmät odottavatkin pääsevänsä katsomaan silmiin ihmistä, joka rakastaa sitä – ja jota Baghera voisi rakastaa lopun elämänsä ajan.

17.5.2018
Tästä päivästä alkaa Bagheran kodinetsintä Suomessa. Ikänsä puolesta Bagheralle ei etsitä kotia, joka kaipaa itselleen kaveria agilityyn tai juoksuradan varteen, vaan uskomme Bagheran sopivan ihanteellisesti rauhalliseen aikuisperheeseen nauttimaan seniorikoiran rennon mukavasta elämästä omien ihmisten ilona – ja ihmiset Bagheran ilona.  Mukavat koirakaverit eivät varmasti haittaisi, vaikka Baghera saattaisi hyvin viihtyä myös ainona koirana – kunhan sitä hellyyttä ja huomiota on kodissa tarjolla riittävästi.

Baghera jos joku ansaitsisi päästä nautiskelemaan rakkaudentäyteisistä eläkepäivistä omaan kotiin.

Baghera on keskikokoinen koira ja on noin 55-60cm korkea ja painaa n. 25kg

____________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan, että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Baghera saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Baghera on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Bagheran yhteyshenkilönä toimii Tytti Sirola

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.