Päivitetty 19.09.2020

Kodin saanut koira: BEBICA


Syntymäaika: 2018
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (M.G. Rescue)
ei kastroitu

 

Kiitos mielenkiinnosta Bebicaa kohtaan! Hän on saanut niin monta hyvää yhteydenottoa, että koti varmasti löytyy näiden joukosta. Tsemppiä oman rescuen etsintään!

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin adoptioprosessin kuvaukseenluovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta

9.8.2020

M.G. Rescuen tarha on noin 30 kilometrin päässä Bukarestista. Tarhaa ylläpitävän yhteisön voimahahmo on eläinlääkäri Mihai Grigorie, jonka eläinrakkaus ulottuu kaikkiin apua tarvitseviin eläimiin. Tarhalla on koirien lisäksi muun muassa kissoja, hevonen, vuohia, lampaita, ankkoja ja kanoja. Mihai rakentaa ja kohentaa jatkuvasti tarhan eläinsuojia parantaakseen eläinten oloja. Mihai on mukana koirien ja kissojen sterilointityössä yhdessä Onevet-klinikan kanssa ja suunnittelee tarhan lopullisesti valmistuttua aloittavansa sieltä käsin myös valistustoiminnan eläinten kohtelun parantamiseksi. Mihai ja hänen taustayhteisönsä haluavat auttaa Romanian kodittomia ja julkisilla tarhoilla surkeissa oloissa eläviä koiria ja löytää kodin kaikille koirille.

Bebican omistaja on sairastuttuaan toimittanut koiransa, joista Bebica on yksi, Mihain tarhalle.

Bebican kohtalona on ollut elää elämänsä ensimmäiset pari vuotta ulkona ketjuun kytkettynä. Ehkäpä tämän vuoksi Bebica on iloinen häslääjä, joka kaipaa puuhaa ja innostuu kaikesta ja kaikista. Bebica osaa kuitenkin myös rauhoittua, kunhan innostukseltaan malttaa.

Bebica on kooltaan noin 30cm ja 6kg.

Bebica etsii kotia, jossa elää koiramaista, onnellista ja puuhakasta elämää. Vaikka Bebica on elänyt kodissa on moni kotikoiran elämän riemu hänelle vielä vierasta ja hän etsii ennen kaikkea rakastavaa, kärsivällistä ja kannustavaa kotia, jossa Bebica saa puhjeta kukkaan.

Päivitykset uusimmasta vanhempaan

19.9.2020

Bebica saapui omaan kotiin!

25.8.2020

Bebica on varattu omaan kotiin viettämään koiramaista puuhakasta elämää!

9.8.2020

Bebica ei vielä tiedä, että hänen elämänsä on juuri ottanut aimo harppauksen parempaan suuntaan. Bebica aloittaa ikioman kodin etsimisen adoptio-ohjelmassamme.

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Bebica saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Bebica on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Bebican yhteyshenkilö: Mari Tammenkoski

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.