Päivitetty 20.02.2018

Kodin saanut koira: BELLAMY


Syntymäaika: 8/2017
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
ei kastroitu

 

Perustiedot
28.11.2017
Clinica Veterinara Onevet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista ja se paikka, jonka kautta jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman kautta Suomeen adoptoitu koira lähtee kotimatkalleen. Onevetissa on klinikkatilat Bukarestissa ja suuremmat tilat hieman Bukarestin ulkopuolella, Cosobassa. Cosobassa koiria on noin 300 ja osa näistä koirista löytää tiensä myös Kulkurien adoptio-ohjelmaan.

Bellamyn ja sen siskon Baian tarina on hyvin tavallinen, ne oli hylätty tarhan portin eteen ilman emoaan. Ne ovat iloisia peruspentuja, jotka ovat tutussa ympäristössä reippaita ja avoimia. Kun ne tuodaan tutusta ja turvallisesta häkistään ulos vierailijoiden eteen, ovat ne kovin ihmeissään ja kylmissään. Ne tulevat hyvin toimeen muiden pentujen kanssa ja eivät ne vieraitakaan pistä pahakseen, vaikka hieman kummissaan tilanteesta ovatkin.

Bellamyn odotetaan kasvavan aikuisena keskikokoiseksi.

 

20.2.2018
Ihana Bellamy lensi 17.2. lennolla oman ihmisensä luo, onnea uudesta perheenjäsenestä! <3

22.1.2018
Suloinen Bellamy on tänään varattu ikiomaan kotiinsa!

 

 

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Mikäli Bellamy tulee Suomeen alle kuuden kuukauden ikäisenä, sitä ei kastroida ennen kotiutumista. Tällöin tuleva koti sitoutuu kastroimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu halutessanne kastroinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhdistykseen (varaajaan) ennen kastrointia.

Bellamy saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Bellamy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Tuuli Katainen

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa