Päivitetty 10.11.2015

Kodin saanut koira : BENNY


Benny 6BENNY

*  arvioitu syntymäaika 6/2015

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

1.11.2015
Kulkurien yhteistyökumppani, romanialainen eläinsuojelija Mihaela Soare taistelee väsymättömästi auttaakseen alueensa kodittomia koiria ja kissoja. Hän kohtaa päivittäin avun tarpeessa olevia eläimiä ja pieni Benny on yksi heistä. Benny on löytynyt noin kaksi kuukautta sitten väsyneenä ja huonokuntoisena. Mihaelan ja hänen äitinsä hellässä hoidossa Benny on vahvistunut ja touhuilee nyt iloisesti mukana kaikessa kuten kuka tahansa sen ikäinen pentu.

Luonteeltaan Benny on sosiaalinen ja leikkisä koiran alku, joka tulee hyvin toimeen sekä kissojen että muiden koirien kanssa. Meno yltyy välillä melko riehakkaaksi, mutta kaiken pentumaisen keppostelun keskellä Benny osaa myös kunnioittaa vanhempia koiria. Mihaela kertookin Bennyn olevan ystävällinen ja hyväkäytöksinen poika, josta on varmasti moneen menoon. Benny ei ole herkkä haukkumaan, joten sen tuleva koti voisi sijaita myös rivi- tai kerrostalossa.

Benny tulee aikuisena olemaan arviolta 20-25 kilon painoinen ja noin 50 cm korkea.

8.11.2015
Lisätty hurmaavalle Bennylle tuoreita kuvia.

10.11.2015
Onnekas Benny sai loppuelämän kodin Saksasta.

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessasi täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan, yksinolo ei suju heti itsestään ja tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Urospennut kastroidaan tapauskohtaisesti, noin 7- 9 kuukauden ikäisinä. Mikäli Benny tulee Suomeen kastroimattomana, tuleva koti sitoutuu kastroimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu halutessanne kastroinnin kustannuksiin 70 eurolla. Olethan yhteydessä yhdistykseen ennen kastrointia.

Benny saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Benny on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Bennyn yhteyshenkilö: Rosanna

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.