Päivitetty 31.05.2015

Kodin saanut koira: BLACKY the DOG


Huhtikuu 2015

Huhtikuu 2015

BLACKY THE DOG

* syntynyt arviolta n. vuonna 2007

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

 

12.1.2015
Luottoyhteistyökumppanimme Suflete Dragin Anda Murgu löysi spanielia muistuttavan mustan koiran Bukarestista vaeltelemasta ja otti sen hoiviinsa. Blacky on jo arvonsa tunteva vanhaherra, mutta luonteeltaan se on sosiaalinen ja tulee toimeen muiden koirien kanssa. Olisiko se kuitenkin jo ansainnut paikkansa ainona koirana, jonka ei tarvitsisi jakaa omaa ihmistään tai korkeintaan sävyisän narttukoiran kanssa?

Blacky murisee. Se osaa murinallaan ilmaista varsin hyvin, jollei se pidä jostain. Se osaa kävellä hihnassa, mutta jos vaikka Anda koettaa nostaa Blackyn syliinsä, se murisee  Se ei ole purrut ketään, mutta varmuuden vuoksi Blacky luovutetaan koirakokeneeseen perheeseen,  jossa ei ole pieniä lapsia. Murina saattaa olla myös merkki stressistä, sillä tarhaelämä on rankkaa etenkin jo ikääntyneelle koiralle.

Blacky on kooltaan noin 40 – senttinen ja 15 – 17 – kiloinen.

23.4.15
Lisätty hurmaavalle herralle kuvia. Ehkäpä niiden avulla Blackyn koti löytyy piankin.

31.5.2015
Blacky on varattu Ranskaan.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan?

Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan, että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Blacky saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Blacky on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Blackyn kodinsaannissa oli apuna Maarit Auranen.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.