Päivitetty 07.01.2015

Kodin saanut koira: BLACKY


 

29.8.14

29.8.14

BLACKY

* Noin 2-vuotias

* Uros

* Kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

 

29.10.2014
Blacky löydettiin heinäkuussa 2014 harhailemasta yksinään metsän laitamilla. Se oli löytöhetkellä nälkäinen ja janoinen ja sen pitkä turkki oli likainen ja täynnä takkuja. Blackyn onneksi tämän pienen koira-herran löysi Kulkureiden yhteistyökumppanin Mandru Luizan mies, joka päätti auttaa koiraa ja vei sen kotiinsa. Blacky sai vihdoin tarvitsemaansa huolenpitoa ja hoitoa ja valikoitui lopulta Kulkureiden adoptio-ohjelmaan etsimään omaa kotia Suomesta

Voimme vain arvailla miten Blacky on alun perin metsään päätynyt. Koska Blackyn turkki oli löydettäessä hyvin huonossa kunnossa, päättivät Mandrut ajaa sen suosiolla kokonaan pois. Turkin alta paljastui haavaumia koiran kaulan kohdalla. Blacky on mahdollisesti elänyt aiemmin  ketjun jatkeena tai ehkä joku on vain kiusatakseen sitonut piikkilankaa sen kaulan ympärille. Blacky ei kuitenkaan vaikuta saaneen minkäänlaisia traumoja aiemmasta elämästään ja kaulakin on jo hyvin parantunut.

Blacky on arviolta kaksivuotias ja painoa sillä on noin 8kg verran. Se rakastaa ihmisiä ja tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Mandrujen luona Blacky on saanut tutustua myös kissoihin joiden kanssa se käyttäytyy kohteliaasti. Se ei hauku turhia ja on muutoinkin rauhallinen. Ainoastaan turkkia hoidettaessa saattaa Blacky aluksi hieman murista ja pyrkiä pois tilanteesta, kunnes kuitenkin lopulta tyytyy kohtaloonsa. Blackyn pitkä turkki tulee vaatimaan erityistä hoitoa läpi sen elämän, joten tulevan omistajan tulee olla valmis totuttamaan lempein keinoin poikaa hoitotoimenpiteisiin. Muutoinkin on huomioitava, että adoptiokoiran luonne voi muuttua sen saavuttua uuteen kotiin ja tulevan omistajan on oltava valmis pitkäjänteiseen kouluttamiseen ja mahdollisten ongelmatilanteiden ratkomiseen.

17.12.2014
Blacky sai tänä vuonna joululahjansa hieman ennakkoon, sillä pikku-herra on tänään varattu omaan kotiinsa Suomeen.

6.1.2015
Blacky saapui tänään omaan kotiin Suomeen. Toivotamme kaikkea hyvää tulevaan elämään Blackylle perheineen!

Blacky tullaan  luovuttamaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, tautien varalta testattuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omaavana. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

 

Blackyn kodinetsinnässä apuna oli Taija M.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.