Päivitetty 24.01.2018

Kodin saanut koira: BOBBI


Syntymäaika: 2012-2013
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Roxana Deissima)
steriloitu

 

Perustiedot ja taustat

24.10.2017
Roxana Deissima on toiminut aktiivisena eläinsuojelijana vuodesta 2007 alkaen. Kaikki alkoi siitä, kun Roxanan kotikulmillaan jo pidempään ruokkima koira joutui dog catchersien, eli paikallisten julmien ja väkivaltaisten rankkureiden, toimesta yhdelle Romanian kunnallisista tarhoista. Roxana lähti hakemaan koiraa takaisin ja näki ensimmäisen kerran kunnallisen tarhan kauheuden, koirien tuskan ja ihmisten julmuuden, eikä paluuta entiseen enää ollut.

Elokuussa Roxanan sattui törmäämään hellyyttävään kaksikkoon: Bobbiin ja tämän ystävään Jennyyn, joka pian tulee adoptio-ohjelmaamme. Roxana oli alkuunsa huolehtinut tytöistä ja muun muassa ruokkinut niitä, mutta tienvarsi, jolla tytöt oleskelivat on sangen vaarallinen paikka, eikä Roxana tohtinut jättää näitä kahta söpöläistä sinne oman onnensa nojaan. Niinpä Bobbi ja Jenny lähtivät Roxanan mukaan ja alkavat nyt etsimään kotejaan Kulkurien adoptio-ohjelman kautta.

Bobbi on kertakaikkisen hellyyttävä tyyppi suloisen hymynsä kanssa. Bobbi ei ole koira sieltä menevimmästä päästä ja onkin esimerkiksi Jennyä rauhallisempi. Bobbi kuitenkin nauttii hellyydestä ja rapsutuksista ja on todella sosiaalinen. Varsinkin ihmiset ovat Bobbin mielestä aivan äärettömän ihania. Aivan pienten lasten perheeseen emme kuitenkaan Bobbia suosittele hänen rauhallisempaa menoa rakastavan luonteensa vuoksi. On hyvä kuitenkin muistaa, että vaikka Bobbi ei ehkä halua juosta pää viidentenä tassuna aivan koko aikaa, niin se tulee silti tarvitsemaan ulkoilua, aktiviteetteja sekä yhteistä tekemistä omistajansa kanssa, niinkuin kuka tahansa muukin koira. Muiden koirien kanssa Bobbi tulee hienosti toimeen, eikä tarhalla kärhämiä ole syntynyt. Bobbi siis varmasti sopisi myös toisen koiran kaveriksi.

Bobbi painaa noin 11kg ja on noin 37-40cm korkea.

16.11.2017
Bobbi ollaan varattu omaan kotiinsa <3

24.01.2018
Bobbi saapui Suomeen 13.1. Onnea tulevaan Bobbille ja perheelle <3

————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Bobbi saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Bobbi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Nora Anttila

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.