Päivitetty 22.01.2018

Kodin saanut koira: NIKE


Syntymäaika: 7/2015
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romania ( Mihaela Soare )
Steriloitu

Perustiedot ja tausta
10.11.2017

Nike tytön tarina on hyvin tuttu ja surullinen, romaniassa päivittäin tapahtuva tapa päästä eroon koirastaan. Nike hylättiin metsään omistajansa toimesta. Nike onneksi löydettiin sieltä, kahden  syntyneen pennun kanssa pari kuukautta sitten. Koirat löytänyt henkilö vei pienen perheen yksityiselle tarhalle, jossa valitettavasti pennut menehtyivät. Nike on nyt pois tarhalta, hoidossa Mihaelan  Soaren tuttavalla.

Nike neiti on rauhallinen, mutta leikkisä, neiti tulee toimeen muiden koirien kanssa hyvin, ja pitää ihmisten huomiosta. Nike on n.3 vuotias, kompaktin kokoinen n.12kg ja 35/40 cm pakkaus. Nike sopii vamasti monenlaiseen kotiin, jossa otetaan huomioon pienen neidin hyvinvointi kokonaisuudessaan.

Päivitykset:
22.1.2018

Nike pääsi matkaamaan Englantiin. Kaikkea hyvää suloiselle Nikelle <3


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin

Nike saapuu Suomeen asianmukaisesti steriloituna, rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Nike on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Niken yhteyshenkilönä on Mia Takolander 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.