Päivitetty 27.01.2018

Kodin saanut koira: AMIGA (nyk. Bentley)


Syntymäaika: 2016
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (OneVet)
kastroitu

 

Perustiedot ja tausta:
20.12.2017
Romaniassa ei ole tavanomaista hylätä lemmikkiä kun siihen kyllästytään sen kasvaessa ohi pentuajan, tai esimerkiksi sen tiinehtyessä. Tämä on valitettavaa arkipäivää ja useimmiten näillä koirilla on edessään kaduilla selviytymisen vaikeudet. Toisinaan koiran omistaja hylkää koiran eläinsuojelijan portin eteen tai kuten Amigalle kävi, OneVetin klinikan ulkopuolelle. Sieltä se löydettiin harhailemasta yksinään ja ihmeissään. Kokemastaan huolimatta Amiga ei kuitenkaan ole menettänyt luottamustaan ihmisiä kohtaan, sillä se on kaikkia kohtaan hyvin ystävällinen ja kiltti. Se tulee hyvin muiden koirien kanssa toimeen ja on oikein leikkisä sekä energinen tapaus. Amigasta saa varmasti kivan koirakaverin vauhdikkaille lenkeille mukaan ja mikseipä sitä voisi odottaa kodissa toinen koirakaverikin.

Amiga painaa 8 kg ja on 35 cm korkea.

27.1.2018
Amiga matkasi tänään ikioman perheensä luokse ja sai nimekseen Bentley. Oikein paljon onnea koko perheelle! <3

8.1.2018
Amiga on tänään varattu omaan kotiinsa. Onnea Amiga ja perhe <3

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Amiga saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Amiga on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Krista Norvasuo

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.