Päivitetty 06.05.2017

Kodin saanut koira: BUUBU


Syntymäaika: 12/2016
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Luiza Mandru)
ei kastroitu

17.04.2017

Pikkuiset pennut Buubu, Puca ja Pufilica löytyivät Luizan kotikylältä Gradisteasta Joulukuussa emänsä kanssa pentujen ollessa vielä hyvin hyvin pieniä. Mies joka oli löytänyt pennut ja niiden emän ei voinut niitä pitää, eikä hänellä ollut niille paikkaa joten hän pyysi apua Luizalta. Luiza ei voinut jätää pieniä pulaan vaan otti ne luokseen turvaan kasvamaan. Emä sai kodin Romaniasta ja ei ole sen vuoksi Luizalla etsimässä kotiaan mutta pikkuiset olisivat nyt valmiita omiin koteihinsa.

Pikkuiset ovat iloisia, leikkisiä ja ystävällisiä kuten normaali pennun kuuluukin. Ne ovat tutustuneet muihin koiriin ja kissoihin eikä kenenkään kanssa ole mitään ongelmia. Pennut tutustuvat reippaasti ympäristöönsä ja ovat normaali pennun tavoin avoimin mielin touhuamassa mukana. Kolmikko on elänyt Luizalla sisällä ja ollut hyvin paljon Luizan ja hänen miehensä kanssa. Kiltit pikku termiitit ovat nyt saaneet rokotuksensa ja olisivat valmiita matkaamaan omiin koteihinsa.

Pennut tulevat jäämään pieniksi, arviolta 7-8kg painoisiksi.

——————————————————————————————————

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Mikäli Buubu tulee Suomeen alle kuuden kuukauden ikäisenä, sitä ei kastroida ennen kotiutumista. Tällöin tuleva koti sitoutuu kastroimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu halutessanne steriloinnin/kastroinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhdistykseen (yhteyshenkilöön) ennen kastrointia.

Buubu saapuu Suomeen asianmukaisesti kastroituna (mikäli ikä sen sallii), rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Buubu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Buubun yhteyshenkilönä toimii: Jenni Huuskonen

17.04.2017

Buubu ilmeistyi sivuille suoraan varattuna.

04.05.2017

Buubu saapui omaan kotiinsa Suomeen

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.