Päivitetty 01.03.2016

Kodin saanut koira: CALLIE


11.12.2015

11.12.2015

CALLIE

  • arvioitu syntymäaika noin v. 2013
  • narttu
  • steriloidaan
  • Romaniassa

 

 

 

 

 

24.2.2016
Asociatia Suflete Dragin eläinsuojelijat Anda ja Alina Murgu hakevat säännöllisesti  kunnallisilta koiratarhoilta yksittäisiä koiria turvaan, sillä nämä tappotarhat ovat koirille epäinhimillisiä paikkoja, joissa on erittäin karut oltavat. Callie on ollut äärimmäisen onnekas, sillä Murgut pelastivat sen kunnalliselta tarhalta sen ollessa vielä pentu. Vieraillessaan Romaniassa tammikuussa 2016 Kulkureiden aktiivit tapasivat Callien ja sitä kautta tämä upea tyttö päätyi etsimään omaa kotiaan Suomesta osana Kulkurien adoptio-ohjelmaa.

Callien olemus on hieman vinttikoiramainen ja myös sen luonteesta voisi päätellä siinä olevan ainakin hitusen vinttikoiran perimää. Callien tavaneet aktiivimme kuvaavat sen olevan itse rauhallisuus, joka odottaa tyynesti omaa vuoroaan muiden riehuessa sen ympärillä. Callie on sosiaalinen ja Nauttii ihmisen huomiosta. Callie tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa.Tarhalla Callien ei kuultu haukkuvan lainkaan.

Callie on suuri ja näyttävä koira. Kooltaan se  on noin 70 cm korkea ja painoa sillä on reilut 25kg. Calliella on ollut jonkun verran iho-ongelmia, mutta tällä hetkellä niitä ei enää ole.

1.3.2016
Ilouutisia: Callie on varattu Ranskaan ja saa sieltä ikioman kodin!

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Callie saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Callie on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Niina Laaksonen

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.