Päivitetty 20.06.2019

Carpe Diem – last call!


 

Tällä viikolla olemme yhdessä Kulkurien taipaleen merkittävimmistä taitekohdista, kun starttaamme kolmevuotisen Carpe-projektin viimeisen varsinaisen varainkeruukampanjan ja saatamme tämän uskomattoman projektin päätökseensä.

Carpe Diemissä kerätään varoja ennen kaikkea tarhalta edelleen puuttuvia sähköjä varten. Millaista on elää yksin sadan koiran, kissojen, sian ja muutaman kanin kanssa joka päivä ilman sähköjä kymmenen kuukauden ajan, yhä edelleen jatkuen? Mistä kaikki alkoikaan kolme vuotta sitten? Entä miltä Carpella näyttää nyt, keväällä 2019? Kuulemme myös surullisia, iloisia, liikuttavia ja julmiakin tarinoita, joissa Carpe on näytellyt merkittävää roolia ja kurkkaamme elämiin, jotka olisivat päättyneet ennen aikojaan ilman Carpea.

Viikon aikana kertaamme Carpen taivalta kolmen vuoden ajalta ja kokoamme voimamme yhteen viimeisen kerran saattaaksemme projektin sellaiseen päätökseen, jonka se on ansainnut. Tehdään vielä kerran totta siitä, mihin te olette näyttäneet lukemattomia kertoja pystyvänne, tehdään se vielä kerran yhdessä, Carpen tarhan asukkaiden eteen.

Viikon tavoite on kova, yksi kovimmista koskaan. 8087 €. Sen verran puuttuu, jotta Carpelle vihdoin saataisiin sähköt. Summa sisältää myös muutamia ikkunoita tarhan tiloihin.

Tavoitteen täyttymistä tullaan seuraamaan tämän viikon ajan joka ilta klo 21 ilmestyvässä postauksessa Facebookissa ja Instagramissa.

Viikon tunnelmaan sopisi täydellisesti myös saada kuulla kuinka Carpen tarhalta kotiutuneilla koirilla sujuu omissa kodeissaan Suomessa nyt, joten postaattehan kuvia & kuulumisia Facebookin Carpe-postausten alle Facebookissa tai mainitsemalla @rescueyhdistyskulkurit Instagramissa, vaikka koko viikon ajan.

Olettehan mukana – vielä kerran!

Lahjoittaa voi seuraavasti:

Rescueyhdistys Kulkurit, lahjoitustili: Nordea, IBAN: FI73 1029 3000 3566 41, viite 1245

MobilePay, vapaavalintainen summa, viestiksi CARPE, numeroon 23855.

Voit auttaa myös levittämällä tietoa Carpe Diemistä.

Lisää Carpesta voit lukea täältä!

———

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.