Päivitetty 17.06.2016

Kodin saanut koira: CHANEL F.


Syntymäaika: 2012-2013
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa
steriloitu

 

10.4.2015
Hieman sen jälkeen kun Chanel oli synnyttänyt kahdeksan pentua keskelle peltoa, joulukuun loppupuolella 2014, se (meidän onneksemme) löydettiin A Doua Sansan ylläpitämän tarhan läheltä, Glinalta.
Valitettavasti tuoreen emon pennuista vain puolet selvisivät elossa, mutta neljä onnekasta pentua saavat nyt kuitenkin viettää turvallista elämää Glinan tarhalla, emonsa hellässä huomassa. Kaikki lapsukaiset (C-team) ovat myös Kulkureiden adoptio-ohjelmassa mukana ja etsivät omia kotejaan. (Chanelin kotia etsivät pennut: Chili, Charlie, Cuba ja Chloe)

Chanel on sosiaalinen, reipas ja valloittava emo. Se ottaa vieraat ihmiset hyvin vastaan ja antaa näiden käsitellä myös pentujaan. Jotteivät pennut kuitenkaan veisi liiaksi huomiota, tuppautuu emo myös hakemaan oman osansa rapsutuksista uusilta ihmisiltä.

Vauhdikas ja aktiivinen Chanel etsii kotia, jossa liikunta on elämäntapa. Tästä koirasta et nimittäin saa kokopäiväistä kainaloista sohvalle, vaikka Chanel osaa myös rauhoittumisen ja keskittymisen jalon taidon.

Chanelin säkäkorkeus on n. 50 cm ja painoa sillä on vajaa 20 kg. Nuori emo ei juurikaan haukkunut tarhalla, mutta on hyvä muistaa että koiran käytös voi muuttua sen kotiuduttua.

21.7.2015
Aktiivien heinäkuun Romanian reissu suuntautui myös helteiselle Glinan tarhalle.

Ohessa matkalaisten havaintoja Chanelista:
Chanel haukkuu vähän muiden mukana tarhalla, mutta ei enään sen häkkiin mentäessä. Tyttö ei pakene, vaan hetken päästä se jo pussailee ja painautuu ihmistä vasten. Maharapsut on POP! Chanel on rauhallinen ja lempeä, mutta kyllä tytöstä hieman leikkisyyttäkin löytyy. Turkki tytöllä on yllättävän hyvässä kunnossa.

19.9.2015
Syyskuun alkupuolella Kulkureiden aktiivit suuntasivat hellehattunsa Glinalle ja kävivät tapaamassa adoptio-ohjelmassa kotiaetsiviä koiria, sekä tutustuivat tietenkin myös uusiin karvakorviin, jotka aikanaan tulevat etsimään omaa laumaansa Suomesta.

Reissulaiset tapasivat myös sympaattisen Chanelin ja kirjoittivat tapaamisesta seuraavaa:
Chanel on äärimmäisen ihmisrakas ja todella iloinen persoona, ja se ottikin enemmän kuin innokkaasti vieraat ihmiset vastaan. Syliin se änkesi heti ja kellahti selälleen kun sai hartaasti odottamansa rapsutukset. Sen mielestä selvästi ihmisen huomio on ihan parasta maailmassa.  Chanel on äärettömän reipas ja tasapainoisen oloinen tyttö, siis ihan kertakaikkisen ihana!
Luonteeltaan Chanel on aika vilkas ja sopisi varmasti hyvin harrastuskäyttöön, sillä se vaikutti erittäin fiksulta.

Päivitetty Chanelin ikää.

16.11.2015
Marraskuun alkupuolella Kulkureiden aktiivit vierailivat jälleen Romaniassa tapaamassa jo ennestään tuttuja, sekä uusia adoptiokelpoisia koiria.

Matkalaiset tapasivat myös suloisen, aktiivisen ja reippaan Chanelin. Tyttö ei ole muuttunut viimetapaamisen jälkeen, vaan se riensi oitin matkalaisia vastaan ja heittäytyi odottamaan maharapsutuksia. Tarjotut herkut ja namit kelpasivat myös tälle avoimelle ja ihmisiä rakastavalle koiralle.
Chanel elää samassa häkissä uroksen kanssa ja he tulevat toimeen oikein hyvin.

Lisätty kaksi videota. Molemmissa siis Chanel, vaikka painovirhe paholainen pääsikin yllättämään ensimmäisen nimessä 😉

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Chanel saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi sillä on mikrosiru ja EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

10.1.2016
Chanel on varattu omaan kotiinsa!

25.2.2016
Chanel on matkannut viettämään ihanaa kotikoiran elämää ikiomaan kotiin!

Yhteydenotot Kata Miettiselle

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.