Päivitetty 17.06.2016

Kodin saanut koira: CHIPPY


Syntymäaika: 2013
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa
steriloitu

 

26.11.2015

Chippy neiti asustelee tällä hetkellä yhteistyöklinikka Onevetin tarhalla. Chippy asui tilalla jo silloin kun se ostettiin eli neiti tuli kaupantekijäisenä. Chippy asustelee vapaana tarhan pihalla. Neiti viihtyy vähän kauempana muusta laumasta, mutta leikkii kuitenkin välillä muiden koirien kanssa. Luonteeltaan Chippy on rauhallinen ja ennemmin alistuvaa sorttia. Ihmisiä kohtaan Chippy on avoin ja ystävällinen. Neiti antaa käsitellä itseään ja ottaa syliin, joskin saattaa välillä olla vähän hämillään tilanteesta.

Chippy on kooltaan pieni. Korkeutta neidillä on noin 30 senttiä ja painoa vain noin 3 kiloa.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Chippy saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Chippy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

22.12.2015

Chippy on varattu omaan kotiinsa Suomeen. <3

30.01.2016

Suloinen Chippy neiti saapui tänään omaan kotiinsa Suomeen.

Chippyn yhteyshenkilönä toimii: Jenni Huuskonen
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.