Päivitetty 17.06.2016

Kodin saanut koira: BILLY (Projekti Speranta)


Syntymäaika: 8/2015
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa
kastroidaan

 

26.11.2015

Pennut Billy, Rocky ja Azor tulivat adoptio-ohjelmaamme Projekti Sperantan kautta. Pennut pääytivät ensin Ninalle, jonka jälkeen he siirtyivät yhteistyökumppanillemme Luiza Mandrulle. Pennut ovat nyt saaneet viimeisetkin rokotukset ja ovat valmiita etsimään omia kotejaan.

Aktiivimme tapasivat myäs nämä pennut vieraillessaan Luizan luona Romaniassa marraskuun alkupuolella. Billy Jännitti aluksi uusia ihmisiä jonkin verran ja viihtyi sylissä. Billy reipastuu päivä päivältä ja on luonteeltaan hyvin ystävällinen. Billy on tottunut muihin koiriin ja kissoihin Luizalla ollessaan.

Billy on tällä hetkellä kooltaan vielä aika pieni, mutta Billyn odotetaan kasvavan keskikokoiseksi.

19.12.2015

Billy odottelee edelleen omaa kotiaan Romaniassa. Poika on kasvanut kovasti. Lisätty uusia kuvia.

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessasi täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan, yksinolo ei suju heti itsestään ja tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Urospennut kastroidaan tapauskohtaisesti, noin 7- 9 kuukauden ikäisinä. Mikäli Billy tulee Suomeen kastroimattomana, tuleva koti sitoutuu kastroimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu halutessanne kastroinnin kustannuksiin 70 eurolla. Olethan yhteydessä yhdistykseen ennen kastrointia.

Billy saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Billy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen,oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

20.12.2015

Billy on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

30.01.2016

Billy saapui tänään Suomeen. Muut veljet saapuvat perästä. Rocky on jo varattu, mutta Azor odottelee edelleen omaa kotiaan.

Billyn yhteyshenkilönä toimii: Jenni Huuskonen

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.