Päivitetty 14.05.2016

Kodin saanut koira: CINA


Syntymäaika: 2014-2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
steriloitu

 

23.3.2016
Romaniassa useat kadulla elävät koirat kärsivät taudeista sekä vammautuvat monesta eristä syystä. Harvat koirat saavat rokotuksia ja hoitoa, eivätkä näin ollen selviydy, vaan kokevat hitaan ja kivuliaan kuoleman. Jotkut koirat taistelevat tiukasti elämästä ja selviytyvät, kuten Cina.

Cinan taustasta ei ole tarkempaa tietoa, kuinka on Suflete Dragin tarhalle tullut, mutta elämän karu alku on jättänyt pienen jäljen Cinaan. Cina on sairastanut penikkataudin, josta on selviytynyt, mutta tauti on aiheuttanut keskushermosto-oireita, joita ovat lihasnykähdykset ja tärinä.

Kaikesta kokemastaan huolimatta on Cina valloittava koira, joka on pelkkää iloa ja riemua. Siellä missä ihminen, on myös Cina, milloin tökkäsemässä kuonolla ja pusuja jaellen tai selällään retkottaen, maharapsutuksista nauttien. Vauhtia myös tässä pienessä koirassa riittää ja välillä tulee ottamaan käden suuhun ja taas on valmis leikkiin. Jonkun verran Cina innostuu myös haukkumaan, joka on tarhalla hyvinkin tavallista käytöstä, jossa on useita koiria. Elämäniloa ei kyllä Cinasta puutu, vaikka ei elämä ole silkkihansikkain kohdellutkaan.


Reippaalla tytöllä on korkeutta noin 40 cm ja painoa noin 15 kg

5.4.2016
Lisätty video Cinasta.

14.5.2016
Cina on saanut kodin Ranskasta.

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Cina saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Cina on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Yhteyshenkilö: Stina Nurmikoski

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.