Päivitetty 14.05.2016

Kodin saanut koira: OLIVETTO


Syntymäaika: 1/2015
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Glina)
kastroidaan

 

4.12.2015
Heinäkuussa 2015 aktiivimme tapasivat Oliverton ja Orlyn, jotka tulivat uusina koirina adoptio-ohjelmaamme. Silloin vielä heidän veljensä Olivetto oli sen verran arka, ettei adoptio ollut ajankohtaista, mutta nyt on jo reippaampi, joten hänkin etsii myös kotia Suomesta. Kaikki kolme veljestä ja heidän äitinsä Olivia, ovat eläinsuojeluyhdistys Asociatia A Doua Sansan ylläpitämällä tarhalla Glinan kylässä.

Olivetto on pentueen suurin koira ja näyttävän näköinen koira onkin. Aiemman arkuutensa jo hieman taakseen jättäneenä, tulee uteliaisuuttaan hakemaan nameja ja ottaa ihmiseen kontaktia. Myös toisien koirien kanssa Olivetto tulee toimeen. Kärsivällisen ja osaavan omistajan käsissä, tulee Olivetto saamaan tarvitsemansa tuen sekä luottamuksen ihmiseen ja palkkioksi omistaja saa upean eläimen, jonka rakkaus on pyyteetöntä.

Olivetto on siis iso koira, noin 57 cm ja voi vielä kasvaa jonkun verran lisää. Painoa on kertynyt noin 23-25 kg

25.1.2016
Vaikka Olivetolle ihmiset ovat vielä hieman jännä juttu, on veljet ympärillä sitä varten, että näiden kanssa voi remuta mielin määrin. Ymmärtäväisessä kodissa, Olivetosta kuoriutuu teini, joka varmasti tekee että touhuaa, ja reipas koirakavari voisikin olla Olivetolle mukava lisä, omien ihmisten lisäksi.

14.4.2016
Olivetto on tänään varattu omaan kotiinsa Suomeen.

14.5.2016
Olivetto saapui tänään Suomeen ja tapasi oman perheensä. Onneksi olkoon perheelle!

 

———————————————————————————————————————————-

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

 

Olivetto saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Olivetto on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Stina Nurmikoski

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.