Päivitetty 01.02.2022

Enkelikoira: CINDYRELLA


Syntymäaika: 2011
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa
steriloitu

 

12.11.2015
Romaniassa Târgovișten kaupungissa asuva Mihaela Soare tekee kaikkensa auttaakseen oman kaupunkinsa alueen kodittomia koiria ja kissoja. Mihaela asuu vanhan äitinsä kanssa omakotitalossa, joka on täynnä heidän pelastamiaan eläimiä. Cindyrella on yksi näistä koirista jotka saavat odottaa sitä omaa kodin löytymistä Mihaelan luona.

Mihaela löysi Cindyrellan tienposkesta, keskeltä ei mitään, noin kuukausi sitten. Cindyrella on luultavasti harhaillut pidemmän matkan tai vaihtoehtoisesti se on hylätty suoraan autosta, sillä ei ollut mitään minkä vuoksi se siellä olisi muuten. Cindyrella oli kovin laiha löydettäessä mutta on nyt saanut hieman lisää kiloja. Mihaelan ei tarvinnut kuin avata autonoven niin Cindyrella kiipesi kiitollisena kyytin.

Cindyrella on noin 35cm korkea, arviolta noin 4-vuotias, narttukoira joka pian steriloidaan. Löytöhetkellä Cindyrella painoi noin 10kg mutta on muutaman kilon onnistunut saamaan lisää siitä hetkestä.

Cindyrella tulee toimeen hyvin kaikkien kanssa, osaa käyttäytyä kotioloissa hyvin ja on aika rauhallinen tyyppi, ainakin tällä hetkellä. Cindyrella on luonteeltaan lempeä, herkkä ja rakastava. Mihaelan luona Cindyrella ei ole juurikaan haukkunut.

2.1.2016
Vuosi 2016 on muutosten vuosi pienelle Cindyrellalle. Tyttö varattiin tänään omaan kotiin. Onnea Cindyrella ja perhe!

3.3.2016
Cindyrella saapui Kulkuri-lennolla 25.2.2016 ja kotimatka jatkui yhdessä perheen kanssa.

1.2.2022
Cindyrella sai elää onnellista elämää kotona kuuden vuoden ajan, kunnes hän siirtyi sateenkaarisillalle äkillisen sairauden myötä 1.2.2022. Osanottomme perheelle <3

——————————————————————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Cindyrella saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Cindyrella on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Cindyrellan yhteyshenkilö: Mia Takolander

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.