Päivitetty 02.03.2022

Kodin saanut koira: COLLIN


Syntymäaika: 8/2021
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (M.G. Rescue)
ei kastroitu

Kiitos mielenkiinnosta Collinia kohtaan! Hän on saanut hurjan määrän hakemuksia ja uusi koti löytyy niiden joukosta. Collin ei siis ota vastaan uusia hakemuksia. 

Tsemppiä oman rescuen etsintään!

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta
9.1.2022

Mihai Grigorie on romanialainen eläinsuojelija joka on halunnut tehdä hyvää eläinten eteen aina. Tämä johti siihen, että hän lopulta opiskeli eläinlääkäriksi ja rakennutti M.G. Sanctuaryn, eli suomeksi tätä paikkaa voisi kutsua suojakodiksi. Siellä asuu lukuisten koirien lisäksi kissoja, erilaisia lintuja, vuohia, pari hevosta,  lehmiä jne.  Suojakoti/tarha sijaitsee noin 30km päässä Bukarestista.

Collin jätettiin sterilointikampanjan yhteydessä eläinlääkärin huomaan. Eläinlääkäri ei pentua voinut pitää, joten hän toimitti Collinin Mihaille ja näin Collin pääsi mukaan etsimään kotia Suomesta.

Collin oli hieman ujo ja reppana tarhalle tullessaan, mutta nyt Collin on piristynyt ja viihtyy hyvin yhdessä muiden pienten kanssa.

Keskikokoinen koira lienee Collinin aikuiskoko.

Collin etsii kotia, jossa ollaan kärsivällisiä ja malttavaisia hieman aran pennun suhteen. Collin tarvitsee kannustusta, tukea ja paljon rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi koiraksi.

 

Päivitykset

5.2.2022

Collin saapui kotiin!

 

13.12.2021

Collin on kavereitaan rauhallisempi, eikä pääse innokkaiden pentujen takaa ihmisten luo. Kun häkin ovi jää vahingossa auki Collin on muiden mukana kirmaamassa vapaana pihalla. Pitää hurjasti Mihaista.

9.12.2021

Collin ei vielä tiedä, mutta elämä otti juuri harppauksen parempaan, Collinia odottaa ikioma koti ja lämmin peti. Onnea Collin ja koti!

21.11.2021

Collin aloitti kodinetsinnän Kulkurien adoptio-ohjelmassa.


Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

 

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.


Pyydämme erityisesti alle viiden kuukauden ikäisten pentujen kotiehdokkaita huomioimaan, että pienten pentujen riski sairastua adoptioprosessin aikana esimerkiksi parvoon tai penikkatautiin on mahdollinen. Heikon alun elämässään saaneet pennut omaavat usein alhaisen vastustuskyvyn ja varsinkin emottomat pennut ovat vaarassa sairastua hengenvaarallisestikin. Pennuille aloitetaan rokotusohjelma heti madotuksen jälkeen niiden löydyttyä/saavuttua tarhalle/iän salliessa ja siihen mennessä kun vaatimamme kattava rokotusohjelma on täydellinen ja pentu valmis matkustamaan kotiin (5 kk iässä), ovat riskit näiden pentutautien suhteen ohitettu.

Collin saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Collin on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Collinin yhteyshenkilö: Mari Tammenkoski

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.