Päivitetty 27.11.2018

Kodin saanut koira: COOKY


Syntymäaika: 2013
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Carpe)
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta
9.8.2018

Romanian kaduilla elää valtava määrä kodittomia koiria. Suuri osa niistä on hylätty kodistaan ja siksi niiden selviytymismahdollisuudet ovat pienet. Ihmisrakkaat ja sosiaaliset koirat ovat helppo kohde rankkureille ja iso osa näistä koirista päätyykin kunnallisille tarhoille, mistä niillä on häviävän pienet mahdollisuudet päästä koskaan enää pois. Tämän vuoksi eläinrakkaat ihmiset pyrkivät aina tilaisuuden tullen auttamaan tällaisia koiria. Näin kävi, kun eräs Carpen tarhaa tukenut nainen löysi kadulta harhailemasta neljä ystävällistä koiraa. Hän tiesi etteivät tämänkaltaiset kiltit ja varomattomat koirat selviäisi kauaa ja niinpä Muski, Lucy, Capri ja Cooky päätyivät Carpen tarhalle etsimään kotejaan.

Cooky on malliesimerkki kodittomasta koirasta, jolla on joskus ollut koti. Vaikka se on juuri joutunut koiratarhalle häkkiin sen upean tasapainoinen ja iloinen luonne ei ole muuttunut miksikään. Se suhtautuu kaikkiin tuttuihin ja vieraisiin suurella rakkaudella ja on aina ensimmäisenä tervehtimässä ja tunkemassa syliin. Stressaava ympäristö ei tunnu hetkauttavan sitä juurikaan. Cooky rakastaa herkkuja ja on omatoimisesti itse kaivelemassa niitä lattialle unohtuneesta laukusta heti tilaisuuden tullen. Cooky on äärimmäisen tasapainoisen ja iloisen oloinen koira, joka sopisi varmasti monenlaiseen kotiin.

Cooky on tarhalla ollut melko kiinnostunut kissoista, joten sitä ei suositella kissakotiin.

Cooky on noin 35 cm korkea ja painaa noin 10 kiloa.

27.11.2018
Cooky on päässyt vihdoin lentämään ikiomaan kotiinsa Suomeen. Onnea koko perheelle!

23.9.2018
Iloisen Cookyn korviin on tänään kantautunut ilouutinen, sillä se on varattu ikiomaan kotiinsa Suomeen.

9.8.2018
Suloinen pieni Cooky odottelee edelleen Carpessa ikiomaa kotiaan. Se on äärettömän iloinen ja sosiaalinen tyttö ja aina heti ensimmäisenä pomppimassa syliin kun häkkiin tulee vieraita. Cooky rakastaa aivan kaikkia ihmisiä ja sille tärkeintä tuntuu olevan ihmisen lähellä olo ja yhdessä touhuaminen. Cooky on perusluonteeltaan reipas ja tomera eikä se tunnu hätkähtävän hälinää tai uusia tilanteita. Tomerana pikkunaisena Cooky osallistuu mielellään tarhan tapahtumien kommentointiin ja sillä onkin tapana ilmoittaa asiasta haukkumalla. Cooky on kaikin puolin tasapainoinen ja ystävällinen tyttö joka olisi jo aivan valmis omaan kotiin.

13.6.2018
Cooky aloitti kodin etsinnän Kulkurien sivuilla.

__________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Cooky saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Cooky on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Rosa Haahtikari

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.