Päivitetty 16.05.2015

Kodin saanut koira: DAHLIA (Missyn pentu)


Dahlia01DAHLIA

* arvioitu syntymäaika 1.4.2014

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

9.9.2014
Pieni bichon-mix narttu joko joutui heitteille tai syntyi Romanian kaduille. Elämä oli rankkaa ja itsestään huolehtiminen oli vaikeaa. Piti osata varoa autoja, ihmisiä, toisia koiria, kaikkea epätavallista. Pieni koira teki kaikkensa ja sai pidettyä itsensä hengissä. Pian kuitenkin syntyi pennut. Kolme mustaa, pientä palleroa. Nyt pienen koiran huolehdittavia olikin yhden sijaan neljä. Tämä oli pikkukoiralle vaikeaa, eikä se välttämättä olisi onnistunut mahdottomassa tehtävässään yksin. Hänet ja hänen pentunsa onneksi löydettiin ja he pääsivät turvaan. Emo koira Missy on varattu jo ulkomaille, mutta pennut Chip, Delia ja Dahlia etsivät omaa kotiaan Glinan tarhalla.

Pennut kasvoivat ja pian kävi selväksi, ettei emon rotuperimä ainakaan fyysisesti ole havaittavissa. Pentujen ulkonäössä on staffia tai jotain samantyypppistä koiraa. Luonteeltaan pennut ovat leikkisiä, aktiviisia, sosiaalisia ja iloisia, niin kuin tuon ikäisen pennun kuuluukin. Pennut tykkäävät toisista koirista ja tulevat niiden kanssa hyvin toimeen.

Pennut kasvavat arviolta keskikokoisiksi, n. 50 cm ja 17-23 kg. Arvio voi heittää mielenkiintoisen rotuperimän vuoksi.

DAHLIA on pentueen toinen tyttö. Dahlia on reipas ja innokas touhottaja, joka rakastaa erityisesti maharapsutuksista. Dahliaa ei luovuteta samaan ikäluokkaan kuuluvan nartun kanssa samaan kotiin.

16.11.2014
Dahlia ja sen sisarukset asuvat Glinan tarhan alueella vapaana usean muun koiran kanssa samassa laumassa. Sisaruskolmikko tulee kaikkien kanssa toimeen ja ne ovatkin varsin sosiaalisia. Tarhalle tulevia ihmisiä vastaan kolmikko juokseen innoissaan, ne eivät kuitenkaan juokse syliin häsläten, vaan ne lähestyvät ihmistä rauhallisen kohteliaasti mutta kuitenkin innoissaan.
Dahlia on sisarustensa lailla todella sosiaalinen, avoin, utelias ja rohkea nuorukainen.

Dahlia on tällä hetkellä noin 50 cm korkea.

4.3.2015
Uusia kuvia lisätty. Tuoreita kuulumisia tulossa aktiivien reissun jälkeen.

19.4.2015
Kulkurien aktiivit tapasivat jälleen hauskan ja leikkisän kolmikon. Siskoksista Dahlia on riehakkaampi ja itsevarmempi, mutta silti tulee kaikkien kanssa toimeen. Huumorintajua tytöllä riittää ja varmasti ei hänen kanssaa tule olemaan tylsää. Ihmiset ovat tärkeitä Dahlialle ja kun vain ihminen kyykistyy, rientää Dahlia vaikka kesken leikin tämän luokse. Dahlia ei jännitä ihmisiä laisinkaan, vaan tulee iloisesti tutustumaan, eikä hän juurikaan turhia hauku.

Kuvia ei meinannut kolmikosta saada millään, joko olivat niin kiinni ihmisessä, tai vaihtoehtoisesti leikkimässä. Chip veli on jo varattu omaan kotiin ja kumpa joku muukin näkisi näiden tyttöjen, niin sisäisen, kuin ulkoisenkin kauneuden.

30.4.2015
Vappu muuttui Dahlian kohdalla kotijuhlaksi ja hän saa ihanan sanan, varattu.

16.5.2015
Pitkä matka on Dahlian kohdalla takanapäin ja oma koti otti ihanan tytön vastaan 13.5.2015

 

 

Varausta hoiti Stina

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.