Päivitetty 13.12.2020

Kodin saanut koira: DAVINA


Syntymäaika: 8/2019
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association/Ioana Bodea)
steriloitu

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta
31.08.2020
Ioana Bodea on romanialainen eläinsuojelija, joka on omistanut elämänsä kodittomien koirien auttamiselle. Ioana toimii oman päivätyönsä ohella vapaaehtoistyöntekijänä Cosoban koiratarhalla, jossa hänellä on vuokrapaikkoja pelastamilleen koirille. Samaan aikaan Ioana rakentaa miehensä kanssa pientä kotitarhaa rakenteilla olevan kotitalonsa pihalle.

Suloinen Davina löydettiin pentujensa kanssa 9.8 pellolta. Davina tulee todella hienosti toimeen pentujensa kanssa, se on huolehtiva ja rauhallinen äiti pennuilleen. Davina neiti ei ole tavannut tarhalla vielä muita koiria, sillä se elää tarhalla samassa häkissä pentujensa kanssa, eikä pentujen terveydentilan ja mahdollisten tartuntojen suhteen haluta ottaa riskiä. Myös ihmisten kanssa Davina on ystävällinen, iloinen ja lempeä. Davinan rokotusohjelma on aloitettu 10.8. Tarhalla Davina haukkuu jonkin verran, sillä ymmärrettävästi sitä turhauttaa elää häkissä. Davinalla on ikää arviolta noin vuoden verran.

Davinalla on arviolta painoa noin 12 kg ja säkäkorkeutta noin 40 cm.

28.11.2020
Davina saapui Suomeen omaan kotiin.

17.11.2020
Herttainen Davina on varattu omaan kotiin. Valtavasti onnea Davinalle ja sen tulevalle perheelle <3

31.08.2020
Kaunis Davina on lisätty adoptio-ohjelmaan.

_______________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Davina saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Davina on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Davinan yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.