Päivitetty 12.12.2016

Kodin saanut koira: DISCO (nyk.Alma)


Syntymäaika: 2013-2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
steriloitu

 

19.08.2016
Heinäkuun loppupuolella Spay and Neuter Tour- 2016 sterilointikiertue suuntasi jo kolmannen kerran kohti Vidran kylää, joka sijaitsee Asociata Sulfete Dragin ylläpitämän Sintestin tarhan kupeessa. Sterilointipäivän myötä Alina Murgun mukaan tarttui mukaan kaksi koiraa, Pasi ja Disco. Ystävällinen Disco odottaa tällä hetkellä omaa kotiaan Sintestin tarhalla.

Suloinen Disco on pienikokoinen koira, jolla on sitäkin suurempi luonne. Tarhalla Discon viereisessä häkissä eli suurikokoinen laumanvartijakoira, jota Disco haastoi komentamalla ja hyyppimällä todella korkealle sen häkkiä vasten. Nyt Disco on siirretty eri häkkiin ja kauemmaksi tästä jättiläis naapurista. Vaikka Disco on melko lujaluonteinen, se tulee hienosti toimeen toisten koirien kanssa.

Ihmisiä kohtaan ihana Disco on sosiaalinen ja rohkea. Se antaa käsitellä itseään hyvin ja haluaa heti kiivetä ihmisen syliin, aivan lähelle. Disco on pieni tättähäärä, joka haluaa olla aina mukana siellä missä tapahtuu ja joka ei pysy hetkeäkään paikallaan, paitsi sylissä.

Painoa tällä energisellä touhottajalla on arvion mukaan noin 10 kg ja säkäkorkeutta noin 35 cm.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Disco saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Disco on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

15.11.2016
Ihana Disco on varattu omaan kotiin Suomeen! Onnea Discolle ja sen tulevalle perheelle <3

12.12.2016
Disco, nykyisin Alma, lensi Suomeen 10.12.

Discon yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.