Päivitetty 23.09.2016

Kodin saanut koira: PASI


Syntymäaika: 2014
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
kastroitu

 

15.8.2016
Eläinsuojeluyhdistys Asociatia Suflete Dragi  on toinen Kulkurien pääyhteistyökumppaneista Romaniassa. Suflete Dragia vetää sitkeä ja ahkera nuori nainen nimeltä Alina Murgu yhdessä äitinsä Anda Murgun kanssa. Heidän ylläpitämällään Sintestin tarhalla elää ympärivuotisesti noin 200 koiraa. Yksi näistä koirista on pikkuinen Pasi. Tähän iloiseen poikaan Alina tutustui alkukesästä kun se tuotiin kastroitavaksi Kulkurien ja paikallisen eläinsuojelujärjestö RAR:n yhteistyössä toteuttamaan streilointipäivään. Romanialaiseen tapaan Pasia ei enää haluttu kastroinnin jälkeen takaisin kotiin, joten niinpä Alina vei sen mukaansa tarhalle. Viraillessaan Romaniassa heinäkuussa 2016 Kulkurien aktiivit tapasivat Pasin ensi kerran ja sitä kautta poika sai olla onnekas ja aloittaa kodinetsinnän Suomesta adoptio-ohjelmamme kautta.

Luonteeltaan Pasi on kertakaikkisen mainio pakkaus, ystävällinen ja luottavainen. Pasi antaa hienosti käsitellä itseään ja katsoa hampaat. Sillä ei tunnu olevan juurikaan huonoja kokemuksia ihmisistä. Tarhalla se tulee hyvin toimeen myös kaikkien muiden koirien kanssa. Se ei myöskään turhia hauku. Pasi vaikuttaa melko aktiiviselta nuorelta koiralta, joten sen kanssa voisi todennäköisesti koettaa jotain harrastuslajiakin. Korkeutta tällä mutkattoman oloisella pojalla on noin 40cm ja painoa arviolta 12kg.

3.9.2016
Pasi on tänään varattu omaan kotiin.

23.9.2016
Pasi saapui omaan kotiinsa 21.9.


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Pasi saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Pasi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Taija Mäkinen

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.