Päivitetty 25.09.2016

Kodin saanut koira: LOLITA


Syntymäaika: 8/2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (yksityinen kotihoitaja)
steriloitu

 

11.3.2016
Paikallinen romanialainen mies löysi Lolitan hylättynä pellolle 21.2.2016 ja otti yhteyttä eläinsuojelija Ioana Bodeaan, jonka kautta onnekas koira pääsi adoptio-ohjelmaan. Tällä hetkellä Lolita on turvassa ja kotihoidossa, koiran löytäneen miehen perheen luona.

Perheessä, jossa Lolita on, on myös lapsia ja muita koiria, eikä Lolitalla ole mitään ongelmia suhtautumisessaan näihin. Leikkisä ja iloinen nuori koira, joka on kaiken puolin valmis kotikoiraksi.

Lolitalla on korkeutta noin 35 cm ja painoa noin 8-10 kg.

 

30.3.2016
Kulkureiden aktiivit tapasivat Lolitan maaliskuun alussa OneVetin tarhalla, johon Lolita oli tullut hetkeksi heitä tapaamaan. Uusi paikka oli hiukan jännittävä, mutta tutussa ympäristössä on tyttö varsinainen tättähäärä ja iloinen menijä. Luonnetta on myös sen verran, että pitää järjestyksessä kotihoitopaikassaan olevaa kahta muuta koiraa, joten napakkuutta on siis jonkun verran Lolitassa myös. Kissoihin suhtaui OneVetissa välinpitämättömästi, näin ollen kissakoti voisi olla myös Lolitan koti, jonne kaunis ja ilmeikäs Lolita olisikin valmis jo muuttamaan.
Kuvia lisätty.
31.3.2016
Ioana käväsi tapaamassa Lolitaa ja saimme ihastuttavan videon Lolitasta, jonka voi katsoa täältä.

25.4.2016
Uusi video Lolitasta.

3.6.2016
Lolita on kasvanut jonkin verran ja uutta videokuvaa Lolitasta laitettu sivulle. Videolla näkyy, kuinka suloinen ja ihmistä rakastava Lolita on.

21.6.2016
Jälleen kuulumisia Lolilalta videon muodossa. Lolita on nyt steriloitu ja odottaa sitä oikeaa ihmistään.

18.7.2016
Lolitasta on kasvanut nuori neitonen, vaikka kooltaanhan Lolita ei suuri ole, eikä painoakaan ole kuin n. 8 kg. Lolita tulee luokse juosten ja ryömien. Tuo iloinen ja kultainen nuori tyttö, joka haluaa näyttää jokaisella liikkeellään, ettei ole ihmiselle millään tavalla uhaksi, vaan on vain rapsutuksia vailla. Se hymyilee ja heiluttaa kovasti häntää ja nauttii, kun saa ihmisen huomion. Lolita on sosiaalinen ja tulee toimeen myös lasten kanssa, joten joku perhe saisi Lolitasta luotettavan ja ihanan oman ystävän.

31.8.2016
Lolita etsii vielä omaa kotiaan. Saimme uuden videon Lolitasta ja näyttää isommalta koiralta kuin mitä oikeasti onkaan. Korkeutta on 35 cm eikä tuosta enään kasva. Erittäin kultainen tyttö, joka tulee toimeen niin isompien, kuin pienempienkin koirien kanssa.

6.9.2016
Iloinen uutinen, Lolita on varattu tänään omaan kotiin.

25.9.2016
Lolita matkusti 23.9.2016 omaan rakastavaan kotiin. Onnea perheelle!

 

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Lolita saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Lolita on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Stina Nurmikoski

 

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.