Päivitetty 18.12.2014

Kodin saanut koira: DOLLIE


24.9.2014

24.9.2014

 

DOLLIE

* arvioitu syntymäaika 2/2014

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

25.9.2014
Dollie löydettiin loppukesästä 2014 Brailan kylästä Romanista. Dollie oli jotenkin päätynyt Brailaan menevän tien varteen ihan yksin. Luultavasti Dollie oli sinne hylätty, kun ei siitä haluttukaan huolehtia. Dollien löytänyt vanha mies on Suflete Dragin Andan facebook-ystävä ja hän pyysi apua pennulle Murguilta. Vanha mies rakastaa koiria ja haluaa kovasti auttaa niitä, mutta hänen terveytensä ei ole kovinkaan hyvä ja siksi Murgut hakevat aika-ajoin häneltä koiria omaan huomaansa. Näin Dollie päätyi etsimään omaa kotia Suflete Dragin tarhalle Jilavaan.

Luonteeltaan Dollie on leikkisä, erittäin sosiaalinen ja iloinen, kuten normaalin pennun kuuluukin. Dollie tulee loistavasti toimeen niin toisten koirien kuin kissojenkin kanssa. Tarhalla Dollie ei hauku turhia. Dollie on tällä hetkellä noin 10-kiloinen joten neidin oletettu aikuispaino tulee olemaan 15-20kg tietämillä.

Dollie elää ulkona useamman koiran kanssa samassa häkissä. Tulevan kodin onkin oltava valmis opettamaan pennulle perusasioita kotikoiran elämästä, kuten sisäsiisteyttä, yksinoloa ja remmissä kävelyä. Huomaathan, että kuvaus koirasta on kirjoitettu tarhaolosuhteissa ja koiran luonne voi muuttua sen saavuttua uuteen kotiin.

31.10.2014
Herttainen Dollie on varattu omaan kotiinsa.

22.11.2014
Dollie lensi tänään omaan kotiinsa Suomeen. Onnea uuteen elämään, Dollie!

18.12.2014
Dollie on kotiutunut Suomeen loistavasti. Terveisiä Dollien perheeltä: “Dollie on sopeutunut laumaamme hienosti. Vaikuttaa sydämelliseltä ja avoimelta koiralta, ruokahalua ja energiaa löytyy.”

Lisätty kotikuvia Dollien kansioon.

Dollie tullaan luovuttamaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, tautien varalta testattuna, loishäädettynä ja EU-passin omaavana. Dollie tullaan myös steriloimaan ennen Suomeen tuloa. Mikäli kiinnostut Dolliesta, tutustuthan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyviin koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

 

Dollien kodin etsinnässä auttoi Taija M.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.