Päivitetty 09.09.2017

Kodin saanut koira: EDELINE


Syntymäaika: 5/2017
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Luiza Mandru)
ei steriloitu

 

Perustiedot ja taustat
Romanian kaduille syntyy päivittäin lukuisia uusia koirapentueita, joita kukaan ei halua. Pentuja on kaikkialla ja vain pieni osa näistä pikkuisista päätyy paikallisten eläinsuojelijoiden hoiviin saaden mahdollisuuden parempaan elämään. Suloinen Edeline on hyvin onnekas, sillä se on saanut mahdollisuuden elää rakastettuna perheenjäsenenä Suomessa. Edeline on löydetty hylättynä kadulta eläinsuojelijan Luiza Mandrun naapurin toimesta. Pikkuinen on odottanut omaa kotiaan ahkeran ja hyväsydämisen Luizan luona.

Ihana Edeline on hyvin leikkisä, ystävällinen ja kiltti pentu, joka tulee hyvin toimeen niin ihmisten kuin koirien ja kissojenkin kanssa.

Edeline on kooltaan pieni ja se tulee kasvamaan arvion mukaan aikuisena noin 8 kg painoiseksi.

09.09.2017
Pikkuinen Edeline lensi Suomeen omaan kotiin 7.9.

25.08.2017
Edelineä on kohdannut onnenpäivä, sillä se on tänään varattu omaan kotiin Suomeen! Valtavasti onnea Edelinelle ja sen tulevalle perheelle <3


Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Edeline saapuu Suomeen asianmukaisesti steriloituna (mikäli ikä sen sallii), rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Edeline on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Mikäli Edeline tulee Suomeen steriloimattomana nuoren iän vuoksi, tuleva koti sitoutuu steriloimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu omistajan niin halutessa kastroinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhteyshenkilöösi ennen sterilointia.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Edelinen yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.